Cho..u kno me nah play..the video mek me nearly drop off a me bed..why must ppl do this to themselves???..u call dat hot steppa!!..anyway my girl..me no kno if a true me just wake and me yeye dem xed..but u teeth dem look like
dem a run from gunshot..nobodda wid no more live.
Pls n thnks.Polonia..
Hi Metty..how u doing???
No man this is a mental case
Di boot a cause problem? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
This a histrie tuh bloodclaat.
Call fi backup Kerry u one cyaa manage dis yah mad head yah loll
The First Lady possessed I sweaaaaarrrrr fi har patwa mi haffi cock mi ears good fi understand ! From
I born ! This ah histry fi real
https://www.instagram.com/p/BuEUVRjhfut/?hl=en
Is this her in them horrible looking boots?
Kerry, pack ah headstone inna di next barrel Weh yuh send, cawz mad head murder yuh, dead!!!!!
One ole tiad boot a mash up pple life??? From I baan!!
Cho..u kno me nah play..the video mek me nearly drop off a me bed..why must ppl do this to themselves???..u call dat hot steppa!!..anyway my girl..me no kno if a true me just wake and me yeye dem xed..but u teeth dem look like
dem a run from gunshot..nobodda wid no more live.
Pls n thnks.Polonia..
Hi Metty..how u doing???
Poor thing..I think she is special
or is true she vex she a talk like when hog a nyam hot shit..she hurt man..unnu tek down d video..
Cause I’m a downtown girl inna uptownn life…… DWL