mi just a see this…you have genuinely made my day although a soon 8pm, nutten suppose to top what u have said!! no nyammings is against my religious beliefs but i confessed being cussed bout nyammings is a huge upgrade than the other set of cussings,,,seems softer, featherish.hence i used that term n u run gone put it up as mi motto ..deadingzzzz!
Me ago want you LO Vegas…walk FARRRRRRR and wide left him, sir.
So because him go church pon a regular him shouldn’t know the art of sex? From him nah molest pickney or rape nobody him have clearance fi saint hood :maho
Mi say from yessiday the trolls are out in full fukkkking force!
What a way yuh a watch out mi comments dem bish! Yuh no tyad fi trail me? whappen nobody naw wife yuh???? Yuh a dead fi likkle equal rights dont????? Poor baby….like mi tell yuh pon the odda post fukkkkk off and mek mi add a SYM back a dat. :thumbup
most man eat dem just no talk up like Yankee. Vegas a show we him equal to di ting. Every man a post bout no equal rights. from selecta to artist to IG celebrity. All WetDem a post bout it n wetdem equal wit man n woman caz him a play both team long time on the downlow.. airline we work n every week all ova the place n run into Jamaican every weh so u see n hear tings. Equal rights vegas a promote go thru vegas more artist fi be brave ishawna u win
Mi nuh care weh him want eat weather it’s the communion wafer,a waffle cone icecream,or a furburger. I just hate his behavior cuz him is an attention ho. And an unsexy on at that yuck.
Weh yu a go come here .. wi haffi talk bout dis… so him couldn’t wait fi wait fi ishawna drop di song due to him eating habits… well he did say HEADS HIGH
A Di slackess Christian dis mi know :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak no man him outta control…. can see seh him know wah him a do tuh eno…look @ di flick of di tongue…. mi just wah be a icream bad….. an Christian supposed to eat it betta dan worlian eno.
Vegas can I be honest with you today my name is lattypinkwall and I know I’ve said sometimes you talk too much but now I know why… I was even admiring ur lips at one point cause it was something about them touching my lips….forget those sketelbams you dated that cheated on you… jezebels! I’m not a cheater u don’t have to put camera’s in the home just be hungry at all times and I will feed you.
PP LOOK YA!!! REAL A KEEP IT REAL….she sey vegas a bawl cuz him lose him food when di bm lef!! but why him never just give up the meat eating n tun vegetarian…seems like the logical thing fi do than a bawl over other ppl porkie!
mi kaint manage so fi di first me a guh walk whey from a topic :travel
a matter of fact mek we mek haste before smaddie draw me in back inna this because i maintain..THAT IS NOT THE WAY A MAN EAT ICE CREAM!!
:tkp
Too late now… thats why shelly geh yo bun.. lol..vegas showing off his tongue skills after the fact…ishawna a mek nuff man step dem game up bc dem woman ah go lef dem.
Before or afta him tun Christian. Couldnt watch it all. HIm juss sick stomach suh. Him dun plan him nephew funeral?
At the risk of sounding ignorant. .better me ask than state..
Isn’t Vegas a Christian? ?
Does this strike you as Christlike??
wa the f**k wrong with ice cream ??
wa wrongif vagas a lick ice cream ??
me did tink say yuour motto is “NYAMMINGS IS A FEATHER INNA MI CAP”
mi just a see this…you have genuinely made my day although a soon 8pm, nutten suppose to top what u have said!! no nyammings is against my religious beliefs but i confessed being cussed bout nyammings is a huge upgrade than the other set of cussings,,,seems softer, featherish.hence i used that term n u run gone put it up as mi motto ..deadingzzzz!
Me ago want you LO Vegas…walk FARRRRRRR and wide left him, sir.
So because him go church pon a regular him shouldn’t know the art of sex? From him nah molest pickney or rape nobody him have clearance fi saint hood :maho
Met you hear Khago new song “gyal come siddung inna me face” Him say a “place” him say bit a sike him a use.
Sooooooo incredibly hot & sexy.
If I love this STRAIGHT, Christian, sexy, intelligent and clever man one more time.
#VegasAnytimeYuhReadyBaby
#EqualRightsInFullEffect
#WhyTheBattymanDemSoHardPressed?
#WhyTheLiadDemSoHardPressed?
a suh vegas tongue frighten yuh…yuh nuh married?
Mi say from yessiday the trolls are out in full fukkkking force!
What a way yuh a watch out mi comments dem bish! Yuh no tyad fi trail me? whappen nobody naw wife yuh???? Yuh a dead fi likkle equal rights dont????? Poor baby….like mi tell yuh pon the odda post fukkkkk off and mek mi add a SYM back a dat. :thumbup
most man eat dem just no talk up like Yankee. Vegas a show we him equal to di ting. Every man a post bout no equal rights. from selecta to artist to IG celebrity. All WetDem a post bout it n wetdem equal wit man n woman caz him a play both team long time on the downlow.. airline we work n every week all ova the place n run into Jamaican every weh so u see n hear tings. Equal rights vegas a promote go thru vegas more artist fi be brave ishawna u win
Mi nuh care weh him want eat weather it’s the communion wafer,a waffle cone icecream,or a furburger. I just hate his behavior cuz him is an attention ho. And an unsexy on at that yuck.
Someone just added that song to his video.
Bounty Killer Warned us About him and Mr Lexxus ?
him eat more dan dem
Vegas giving the ice cream head!! Not a thing nuh wrong!!
So wait Vegas eats snatch?
Mr. Vegas is confused
Exactly!
OTAY… :travel
Weh yu a go come here .. wi haffi talk bout dis… so him couldn’t wait fi wait fi ishawna drop di song due to him eating habits… well he did say HEADS HIGH
:salahkamar 😀 😀 😀 I like Vegas, BUT….gone again :travel. 😀
Lol
Loooool, Mr. Nuh drink bag juice pon base
Most jamaican man eat pussy nothing new
A Di slackess Christian dis mi know :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak no man him outta control…. can see seh him know wah him a do tuh eno…look @ di flick of di tongue…. mi just wah be a icream bad….. an Christian supposed to eat it betta dan worlian eno.
Vegas can I be honest with you today my name is lattypinkwall and I know I’ve said sometimes you talk too much but now I know why… I was even admiring ur lips at one point cause it was something about them touching my lips….forget those sketelbams you dated that cheated on you… jezebels! I’m not a cheater u don’t have to put camera’s in the home just be hungry at all times and I will feed you.
You cant skip the line hunny :ngakak
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak dwl Marie no.
That’s y him did a bawl so wen di Gyal lef him
PP LOOK YA!!! REAL A KEEP IT REAL….she sey vegas a bawl cuz him lose him food when di bm lef!! but why him never just give up the meat eating n tun vegetarian…seems like the logical thing fi do than a bawl over other ppl porkie!
mi kaint manage so fi di first me a guh walk whey from a topic :travel
a matter of fact mek we mek haste before smaddie draw me in back inna this because i maintain..THAT IS NOT THE WAY A MAN EAT ICE CREAM!!
:tkp
Yah peddle fass fass :ngakak :ngakak
The comments in this post need more people. Forget the video! Cliffy I know your reading run in and comment fi your fans up above.
He. Can. Eat. My. Cherry anytime . vegas what else that lil tongue do?
Holy Ghost Tongue
Too late now… thats why shelly geh yo bun.. lol..vegas showing off his tongue skills after the fact…ishawna a mek nuff man step dem game up bc dem woman ah go lef dem.