Jamaican Entertainer December 10, 2016 by Met No B words you are allowed to use the other 25 letters in the alphabet
Jump inna di tights an tek web she cause yuh a study gangsta jus tek whey yuhself….lick Di dutchie pot. Reply
Him Fava one old elder inna Di Nigerian movie … Like dem photo shop him and put him in front a Di car Reply
Vegas, mi know say yu have 5 yutes, and yu inna yu forties. So, mi nuh understand why yu inna dem tight up pants ya like is a ballerina dance class yu coming from. Vegas, a wey yu really a pree mi breddren? Reply
How di f**k him reach inna da pants deh!?
Something smell fishy Marcia
Tell me a fairytale abt fairies n fishes fooling the ppl.
Vegas confuse, him need a hug.
Stick around long enough and you will see inside my closet!
Him look old and tired.
Jump inna di tights an tek web she cause yuh a study gangsta jus tek whey yuhself….lick Di dutchie pot.
Man in black
A pair of leggings for the beggings
Painted on!
:cool …Vegas, why?
Sexy ole man..lol
Him Fava one old elder inna Di Nigerian movie … Like dem photo shop him and put him in front a Di car
him face fava gullyBop in this photo,old age a show now.
Vegas, mi know say yu have 5 yutes, and yu inna yu forties. So, mi nuh understand why yu inna dem tight up pants ya like is a ballerina dance class yu coming from. Vegas, a wey yu really a pree mi breddren?
I am blessed!
Hey girl :peluk :peluk