VEN DEM SEH HOW YUH A RUSH FI DEFEND MARIO SUH AND HIM NUH INA YUH

Mario Diss one more woman and she made fake page but him can’t hold a man for long wife on papers to his rescue. Now Ven did you forget what he did to you? Like frenchie need fi dun you again and help you remember. Go in your old gal lane and stop buy out shit that don’t concern you is what u want him come shell your bar? Remember you talk bad about Mario to old gal and him dun you wicked saying your a wannabe apple so bad but guess what, YOUR UGLY SHE IS NOT, now you do Breast and dem don’t ready don’t make me start talk all Mario say about you

FullSizeRender

FullSizeRender_1

FullSizeRender_2

FullSizeRender_3

FullSizeRender_4

0 thoughts on “VEN DEM SEH HOW YUH A RUSH FI DEFEND MARIO SUH AND HIM NUH INA YUH

1. Wait a minute a really this same Keebler elf looking boy dem a argue bout. .I don’t know him but I remember on a previous post someone was asking if he shops at Baby Gap..Well, well dese people idle bad

2. :ngakak :ngakak :ngakak Ven yuh figet how Mario do youuuuuuuuuu!
    Samantha the man mining mascot ah take yuh on for “the people dem man” :ngakak

Sad thing Mario dont want nooooooo body, he don’t want she and he definitely don’t want you……weh bowtie frass DEH??

3. Cocky to Mario thing….
    Mario f**k man fi Polo so if him upgrade to Gucci good fi him.
    Mi nuh know ah wat tek Ven, mussi finally get a second pair ah shoes!

4. dead pussy momo leave Mario alone he f**k and duck you nah bloodclatt. Stop madd ova Mario live you nasty thiefing life with you thiefing frens what ah way you Mek yourself look foolish

5. ven ugly like she must thank god for makeup met me a go send u a before and after makeup picture of her we see on this MUA page. And me believe the sender she is a wannabe apple remember she f**k jay icon a Jamaica in December

6. Yall been saying mario gay for the longest where is the proof???? Monique if mario gay that means yuh pussssy more dan shitup cuz a way before dat dem a say him gay.. So come with something else u still mad cuz u got f**k and duck bitch