VIAGRA KNOCK OUT DI DIABETIC

Screen Shot 2015-06-11 at 12.05.24 PM

MI NEVA LAUGH SUH IN A LONGTIME!! NOW THIS MAN FROM TRINIDAD CALL IAN ALLEN AND SEH HIM PICK UP A WOMAN AND HOW SHE DRUG HIM AND ROB HIM LEF ALL EMPTY BOX INA HIM HOUSE AND HIM NEVER WAKE UP TILL 4 DAYS LATER…WHEN YUH CHECK IT OUT DI MAN PICK UP DI WOMAN , GUH DRINK…NEVER EAT………DI OOMAN SHE MARRIED…..DI MAN SEE DI WOMAN BODY NOW AND DRAW FI DI BLUE PILL………..DI DIABETES GUH RATATATATA…….AND STAGGA HIM…DI OOMAN LEF HIM RITE DEH…BUT WATCH AND LAUGH CAUSE A DAT FI REACH SOME A DEM

0 thoughts on “VIAGRA KNOCK OUT DI DIABETIC

1. This can’t be real a fart ole, now the whole world see inna him house and see him business, him is a dam liar a good fi him . She now she daring to claaattt married with kids.

1. find him want to find the woman him run go report lie ..strip off him clothes a wait pan sex and wakeup dont see har

2. If somebody just accuse mi of drugging and robbing him, mi not going to be so touchy feellie wid him no sah, mi seh my piece and gone…Delilah kibbah u mouth…summn nuh right…lol

3. ((( smile ))) . Is so Trini woman boldface and no easy.
    It is a FACT that 80 % of woman in Trinidad can get money , nice treatment and trips from man without actually giving up d pu$$y.
    Because is so a trinudad man worship them woman, even if is not dem own woman and somebody else’s!

Dark skinned women in Trini are also treated like GODS in Trinidad and no need fi dem to bleach, they are celebrated .
    This is why ” Delilah ” can behave brave and confident so and lie down in bed on national TV…. Wooooiiiii ah weak.

Poor Trevor lonely and got catch deep in d lie.
    D trumpet part beat me bad.
    And he still wants Deliliah. Is so den Trini man spend dem last cent on woman and will pass anything to get d one den want.
    D old man dem spend out d pension too every month half d time!

Laugh till my belly buss !
    This Ian alleyne is a comedian more than a journalist !

4. :ngakak….Delilah dont play!! Mi luv ar dwl.. Big up yuh self Delilah!!!…Treva u fi do betta :cd :cd

5. Mi say mo can’t sleep and watch this video I can’t stop laugh Delilah is the best she har eye dry bad poor Trevor u see say loneliness is a bitch bcuz is loneliness Mek dis poor old man do this lol

6. Delilah is a BOSS !
    Had to re watch this four times cuz deading wit laugh once , wasn’t enough.

Part ONE should have been posted . That was when Trevor described his ‘” robbbery,” ( please now we know is more like
    ” rubbings ” instead once Deliliah told her side of d story ) .

Trevor in part one all described Deliliah breasts as ” two big mountain.” And she open up she legs and he saw ” d whole of Jerusalem.”

Well if this is not two mad people in love, I don’t know what is