Good morning met
So kizzy u really have two kids and two grandkids and u gone take up kitt yungkingz as an extra kid/ responsibility? To the way u act like u a real boss lady. Me Neva know kitt cudda clown u. Dem say with age comes wisdom but clearly u nuh learn. To how kitt file deh inna library is a open book u really gone f**k kitt. And all have boy a drive out u van a day time wid him Fren dem. And u haffi a babysit him Pitney. As fi u kitt u too hungry look how kizzy mawga and scrawny half the time and a DAT u pick. U really will Mek man f**k u. Kizzy look like a tranny. Or a the China tings dem u love. U nuh jus have young baby wid u baby madda. Me sorry fi all ur likkle daughter Cuz every gal kno ur Pitney. Poor summie must mommy and auntie confused lol Shevy u have a big crawny cougar inna ur milk. Kizzy the whole world a talk bout it mumma say a ur $ keep the BBQ wa day. Till all selector did haffi big u up. Say a lie Cuz everybody kno a u say dancehall so when u start go dem kinda party deh. King Edel kitt find a bigger banker mumma.
anybody name kizzy always have man problem,young man at dat tuh…dat name need fi get band nd all who have guh duh a deed poll immediately
I refuse to believe this one cah she put up Shelly Champagne and sey is har luv an dshe don’t care…weh di big man deh!!!!!!!!!!
Oh and if Kizzy a 38 mi a fifty and by the way Nikkitrends was also at the BBQ so wah so special mi nah buy this one a rass. This sounds far fetched
Kizzy is a typical dancehall vulgar gal so dis doh surprise me. Dem gal deh love mine man long time. True dem wah young boy. Kizzy u need fi tek the money buy some ensure and vitamins fi u body. U stay very bad inna clothes. Kitt when u a go look a work so u can stop f**k fi ur clothes and boot. If I laugh in ya today. Edel u supposed to a mad now.
Niki use to f**k him too and mad over him @anonymous that’s why she was there too.
If she’s 38 she don’t really look it.
Bloggers Kizzy a 38 fi tru so a when she breed when she a 14 mi not even a laugh. Unnu eva see Kizzy skin though it stay real bad !!!!!!!!! especially her chicken foot.
Kitt and kizzy deh a him Friend always talking his business.Amari the one with the long hair. Him chat like a big gal. Him frighten fi kitt and wah be a kitt so bad. A him tell my friend and him tell me back. Him say kitt don’t want kizzy but she always make sure him good so him rate har fi that. Kitt is always going to be a user.
Yes amari come in like gyal fi true all him do a chat ppk business a same so him ugly mumma stay wutlis and love chat ppl
@met run a pic a kitt again?
Kitt kizzy looks like a boy going thru puberty lmfao. Nastyyyyyyyy yuck vomit. That pic is nothing compared to how her bleached out body look in person. She looks sickening’ I wonder if kitt suck her pussy too like how fashionuglyyy class him pon IG.
To how duty man royal kizzy love class ppl u really go tek kitt… U need fi go class u careless hole and Lowe ppl. All unu do a u unfinished warehouse looking shop a chat ppl. Mixup central that name. U sell the China tings dem like a nice clean real shit. Nyam her out yes, I don’t blame kitt. Wid u old foot self bout u wah young boy.
Unno too f**king nuff n love ppl business too much n fi unnuh own a spoil, you know Weh me notice nowadays is like ppl n ppl caa be friend no more a wa Kizzy too local fi she n kitt be friend dem no affi a f**k, kitt don’t even half ready fi in a Kizzy league She say money money money n that’s what him no have fi give
Weh di drugz don deh?lol
Dis one not true dem a friends long time. Him back with Kelly and that’s fact!
Facts: Kizzy had her son when she was 19 not 14. Her son is now 19 years old. Also Kizzy is like a big sister to Kitt they grew up together coming from the same neighborhood. Yes Amari is the ones that puts Kitt business out there but he also tells a lot of lies once he even see the man hail a girl him run him mouth that Kitt deh wid that person when that nuh go suh. Now Kitt has been creeping with Kelly again and if is anyone paranoid and think Kizzy and Kitt in things is she worst him allow her back on him ig again.
TRUTH is Kelly stop stalk di boii.Afta yuh spend yuh pupa dead leff money duhh yuh batty yuh still insecure.stop tell lie pon di boii oh god man yuh nuh tyaad fi send een story? a back to school yuh pickney ready fi school? dat yuh fi focus pon n stop run dung unambitious kitt.unnu can mek dem boii ya run unnu head ehh jus fi b inna di hype.btw AMARI can read yet??#IJS dis mus b a Sandz promo to rass..
the name ur using is taken already.
Sad ehhh guh c dem a kill demself a di party
Not picking up for Kelly but her batty did always big from school days, I know she do her breast though.