Met a popular bartender in mingles party Saturday night.met shi too good.shi married and separated an have baby father plus bunna man a di party.met she a lesbian under di quite to enoh.is a brown dread girl shi a sleep wid now plus this other girl.met shi too bad..shi need fi behave.gyal flirt wid every woman come a di bar but shi have di brown dread girl head lock now.picture of her girl coming soon.
a so u a role Christina?????? Weh badnis a goh??? Weh chi chi gyal ting a goh???
oh.. christina …dwllllllll
me wa know a who ah di bunna man sender come here!! hahahaha
i cant get over the fact they cropped her picture from the flyer dwlllll :ngakak
Christina a old whore longtime lesbian everything been a give her husband bun yrs now!!!
I must give her her props Caz half of these dance hall bitches can never have husband baby daddy side nigga and a bitch this bitch look like she got tha Magic… I just saying hate all yall want but she up up up… Nuff Ah unuh wish that can be yall
@ that bitch, Christina Good day, please to tell us how yuh rest the pum pum when he she and the natty dread a live in deh so.
Pum pum can rest when shi old and dead Di Gyal young mek shi live R life @anonymous no one is perfect u get one life love how u feel Cyah judge anyone who living den life like I’m seh pussy can rest when shi old or dead…
Ps im not Christina I just saw the story and found it amusing
Smh.
CHRid mix up n lie…..dat dread gal better tek r foot inna her hand an run far from her.u must do betts man Chris. Lowe out di pussy ting,dah dread deh nice still.go wuk Tinz out wid u husband an lowe people man an gal..