WAIT DEH……..SUH BIMMA NO GENDA SLAP FRETTY?????

55 thoughts on “WAIT DEH……..SUH BIMMA NO GENDA SLAP FRETTY?????

1. Mi want to know did bimma kid pay michie fi go fight fretty,an mi which a gal wld pull up in front mi house bout she want fight mi bish a wish u wld

2. nothing but a set a waste a doah know why them don’t guh lay dung a tiverton city and wait them turn fi get burn or recycle if need be

3. Scamming money gi dem hype but dem fi bare in mind FLIPPA cut dung to nothing! Only time, Only time! Michi a look a buss from bimma

1. goodly a suck it hood hard neva see a gal kaliss nd wuklis suh since she,non-progressive elements dem at dem best

4. Only yuh fren know yuh secret so is just a matter of time before him and Michii kick off all yuh see har a hype up har dutty self and a gwaan. Just wait…

5. Mi still skeptical because his behaviour dont fit the battyman mold ….ie Kenneth…Pluggy..Amba…Kevin……even di one Macey…..you know dem luv mek tracing video and send threats and some of dem vowwwlent baddd.
    As for Michii everytime I think she cant get any lower she prove me wrong…. where was Bimma all the countless times dem air ar out…she is one big dummy.

1. Marie yuh uh si seh him have him employee Michii fi do di tracing…him too rich fi argue wid bitch lmfao …..is a battyman….him just not hungry like di one dem wi usually si

1. ______________________________________________________________________________And Michii like a fool pick it up and mek him ina fi him cyar…

1. I swear….and him all ah drive weh lef har lmao….battyman is not to be trusted…watch when Michii & him fall out….

2. Dwl @Met & SW….do nuh mek Kenneth Mr Teet R Clean and Amba reach ova yah cause dem nuh hungry dem real rich! DWL

6. She a bawl sah BIMAKID RICH YES CAUSE HIM A SCAMMER AN HIM A PIMP A HIM SEND GAL AN BOY GOH GI D RI H MAN DEM UP TOWN

7. Michii to how yuh love borrowed goods…..come ya mek I ask yuh couple question…..
    1. Who you borrow shorts from?
    2. Yuh borrow di knife too?
    3. Yuh sure yuh neva borrow di things dem inna yuh place babes? Is a furnished place yuh rent hun?
    4. Also can you please open di dresser up an show wi seh it nuh empty…wha yuh have in deh weh nuh come outta people dirty clothes hamper?

1. haha haha haha. whoiiiii. mi say Wonda nuh stop big up ar hubby/wifey for making her famous…the fame a get to ar doe…she soon pull a britney and bawl off ar head….these Hollywood celebs…i tell ya bwoy :alay

8. To show u how no of them have nutin to do. Look at the time of day these ppl r out cussing n carrying on. The neighbors should have called the police n lock her up bout knife inna short. Damn fool before dem go wuk or clean dem yard dem dey pon ppl good good street a mek noise. KMFT just a waste of life.

9. BimmaKid stop say yuh a battyman cause yuh know it ain’t true. Yuh want ppl fi THINK yuh is a man so yuh grab di battyman flag an a run wid it. If yuh was a man yuh would have given us a “The Game” pic loooooong time. Yuh wudda tek pic wid di koki to di side. Which Jamaican fish nowadays a run come talk bout yes dem gay. Kmt. Fool everybody else but I ain’t buying it. What a way as a fish…..u try extra hard fi look masculine. I thought that was what “butches” do. Yuh even stand up like a “she-ram”. Kmt. Bout battyman. Mi nuh rate battyman so please stop tell lie pon yuh battam. Kmt.

10. so wait deh MET is becuase fretty pose the video pon ig wid the he/she bimma/macka the batty fish decide to now come out the closet cuz him Instagram pics says different cuz every body did kinda confused. the pussy ole neva wah the dancehall world know him fish fi real speculations work fi him more.. fretty video show he/she no genda up big time, all the it weh name kevin comment a defend no genda seh if a kill fretty want ppl kill bimma inna dancehall.. damn disgusting set a pussy oles..

1. I am assuming that you are speaking about Kevin Rose AKA Aaliyah…If so that’s a stale argument because he (Kevin) one of Jamaica’s proudest fish is alive and well. As I said, Bimmakid nuh operate like yuh typical “Jamaican” battyman. His behaviour is just as confusing as his gender…I really believe he is a hermaphrodite.

11. met yuh need fi make fretty send the video she post up earlier wid no genda.. that is a real batty boi

12. Pon Michy video wid har house the sink full a dutty plate but she have time a go a ppl yard go stab dem up.

13. Mamacita him a man fi tru or it was born with penis him name ramone him granny grow him over Spanish town with him cousin mi figet him name. Him use to go St Jago and from dem days deh it a fish lol. Him buss in a d scamming and a so it have them hungry gyal yah weh frighten fi kfc backa him mi tired a dem Michi look like she have ricketts and always look dirty.

1. Oooohhhh. Ok. Thanks alot. I like how u come decent and correct me an give me the full hundred wid no fuss or war. Mi like it. Thanks dear.

14. SHim remind me of trendy Delano, same way Delano go Jago and buss inna scamming too. WOnder if them a combolo although Delano did suh hype mi nuh know if him wudda waan walk side a ugly stay bad cant dress full suit a blue, army shorts wid pattern shorts, hawaiian shirt suit wearing Bimma Kid.

1. the two of them had a store called Macka fashions and after Delano was extradited for scamming the store lock dung!!!!!!!

15. When Delano used to hype and a par wid bare hot gyal him never want par wid mackabimma or the other big belly big nose emotional wreck name Martino-rich when dem come a the straight dance dem Delano act like him nuh know then when them a best fren. And him and Martino use to live together and look man. Mackay was the one wid all the links him mumma sell good and shit. Macka was the spend a and the one wid money and him was very kind to them

16. At di End of di day Fretty&Bimma Neva did a Gud Gud Fren weh dea sandz ja& Rock dung IG as Bestie weh mi waan know still a who cut key gi Michie fi di ppl dem argument???? How she one suh nuff everii dutty nasty video tear dung judgment wah mek she affi Ina it??? Mi WAan fi know if a Har family dem no shame ah she if mi was fi Har mumah me paay sumaddie fi poison Har or paay gun man fi shoot Har cuz every month a sumthing new wid Har me wuda rada know she dead than dem a say she u daughter or neice cuz etc& sumaddie else Ina tangling she’s a Disgrace to woman pon a hold how she can find different different crew switch suh??no wah day dem say Bimma did a chat a bagga things bout michii suh how dem so tight now fretty& Bimma can always war but me tiad a michii everyday a sumthing else wid she How man f**k Har no care if she a just a cooling fi a night me just waan know how??no get me wrong me no know Har but likkle gyal u life no gone or dea no weh&u name just all ova di place Ina all kindna folly & no matter wah u naah no shame like it unda u footbatam yaah walk pon it hw u brave fi still go tan up Ina dancehall a gwan like summadie u need fi go find yuh self change yuh life or me a tell yuh yaah go meet a horrible end cuz u a make video all a threaten ppl bout gunshot and death u have gun???just remember wah come from yuh mouth defile u body Lil gyal ur end include a horrible death or a gyal ago monkey lotion yuh cuz u swear u have frenz nobadi weh u deal wid no like u yuh Caan see dat yuh naav nuh luck wid ppl u fi tan by u dammself Lowe company u never born twin r triplet wah do u and mix up Suh??