Dancehall Celebrities New York January 26, 2015 by Met Sweetness seh she haffi beat a bitch ass and kicked the wall Dwl
Get well soon! Be careful not to get any bed sores on that already rotten pumped up ass. Will NOT address your grammar and spelling Reply
Anon, tappi! Is karma reach you, if you did keep you hand to uself that wouldn’t happen. Waan fight and wall a lick you dung, u nuh siseh who u was fightitng well protected dat all wall defend har, dat girl on some Gandalf lebel a protection. Reply
Get well soon! Be careful not to get any bed sores on that already rotten pumped up ass. Will NOT address your grammar and spelling
:hammer
Anon, tappi! Is karma reach you, if you did keep you hand to uself that wouldn’t happen. Waan fight and wall a lick you dung, u nuh siseh who u was fightitng well protected dat all wall defend har, dat girl on some Gandalf lebel a protection.
Ahhh with out make up she ugly likee Dwl Nuh Badda fight if you nuh know who u ah fight
Dem swear dem look good thank god fi makeup sweetness and ugly dolly mi wan fight dem mouth