WAP WAP …………DERE GOES FIDDY

0 thoughts on “WAP WAP …………DERE GOES FIDDY

1. Ey listen tuh mi you disease infested monkey @MADDD ( whomever tha f**hkk you may be or think you are )….lowe mi and nuh seh NUTTEN tuh mi ah bloodclaaaat!!!…why yuh choose fe come hitch up undo mi clit lip ana mek all kinds ah disrespectful comment to me, is beyond me, nor do I give 1 f**kk, but *DO NOT* and I mean *DO NOT* address me ever again…good, bad or ugly or I will light up this board fe show yuh whose really MADD roun ere BITCH!!!..guh mek jancro pitch pa yuh mumma eeediat gal, is who you think you is fe ah come try style me? BYE GIRL BYE!!!!!! :hammer

2. Ey listen tuh mi you disease infested monkey @MADDD ( whomever tha fuchkk you may be or think you are )….lowe mi and nuh seh NUTTEN tuh mi ah bloodclaaaat!!!…why yuh choose fe come hitch up undo mi clit lip ana mek all kinds ah disrespectful comment to me, is beyond me, nor do I give 1 f**kk, but *DO NOT* and I mean *DO NOT* address me ever again…good, bad or ugly or I will light up this board fe show yuh whose really MADD roun ere BITCH!!!..guh mek jancro pitch pa yuh mumma eeediat gal, is who you think you is fe ah come try style me? BYE BITCHHH BYE!!!!!! :hammer :hammer :hammer

1. 50 get a life. U must start wit d man and him ca talk about it?? Kmt 50 needs to worry about his album that sold less that 100k WORLDWIDE

2. Mi nuh why MMay nuh post fiddy wid a dick inna mouth…but then him woulda have too much splaining to work…in the meantime check yo bitch!