WAR PROFESSOR VS SHAUNA CHIN AND THE HULLISTER SUIT

Sometime last night War Professa posted a pic of Gully Bop wearing a Red Sweat Suit, on the suit you could clearly see the word “Hullister” which is a knock off of the original brand ” Hollister” the caption above the post reads

War Professa : Gully Bop a mi dupes, but mi a wonder if Hollister start a new clothing line or da gyal deh naw buy di man real clothes… kmt

After About five minutes Shauna Chin then replied with

Shauna Chin : For Your FYI Epocrite War Professa I BUY WHAT I LIKE FOR HIM AN I BUY WHAT HE LIKES, FIRST U WATCH HIM TEETH NOW U A WATCH HIM CLOTHS, LOL KEEP TALKING WITH U MIX UP CAUSE U KEEP US 1/3 HOT IN THE EYE OF REAL FANS AN FAKE ONCE…. THANK U AN GOODNIGHT.

War Professa immediately replied with : Oh Gosh Mi A Gully Bop Biggest Fan… If Anything me quick fi defend him, dats why me affi talk bout di “Hullister”, suh A You really buy dat? Style yuh a style di general, doh mek it happen again…FYI a me seh Gully Bop no need huh new teeth….wrong man …mi nuh watch man teeth, dat a Barrel Man or whatever him way name…Bop Bop Bop

The Comments escalated real quick, War Professa also commenting that Chin Started in boxing him some disrespectful things after he told her many times he wasn’t trying to diss her.

The Voice Notes Are Attached Listen For Yourself
Also she even went as far as to Call Gully Bop via FaceBook Messenger and recorded there conversation dissing War Professa , Gully Bop Saying him can GO SUCK HIM MADDA A ENGLAND MI DEH.

0 thoughts on “WAR PROFESSOR VS SHAUNA CHIN AND THE HULLISTER SUIT

1. Chin dey a England wid Bop or shi caan travel? Chin mine gyal tek him whey ova dey u kno
    Mi did see d Hullister mi self n a wanda

1. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others. …

Yes cgun deh England wid hum as well

(Simplicity soon sign in)

2. too nuff,,,gully bop no need no hype image loe d man mek him wear anything everybody knw gully story n a neva no hot image buss him a him lyrics ppl did like

3. CHIN a real talk u should never send the man go a big big england inna fake shit come on …It better if u did ask u family dem inna philly to get the hollister fi u they all on sale now its spring time .All u talk about is big house a hope gully bop name deh pon the title because when u done with him not even joncrow no want him ..Stop tun the man inna fool my girl god no like ugly ..War professor a tell u the truth him nah lie the whole world see that a fake thing him have on ..A artist like that a go england fi the first time and a dat u put him inna gal u cold..

1. Weh she fi talk bout? Maybe if some more Jamaican dj did have a woman fi talk bout house instead of name brands they would have been better off. Leave the man and his fake brands. Is not like people doesn’t know his story and where he is coming from. Plus Gully Bop is not a younger artist like a Popcaan. People will come out to see him because he is very entertaining and humorous. Unu come in like crabs inna barrel. Lowe the man.

4. Kmt, the clothes not relevant, a house is more important, that’s why so much Jamaican artist don’t reach anywhere, name brand and hype not putting a roof over his head, Chin right, is what uno want, house or brand name clothes, we just had an article on here with at least 10 different reasons why these artist don’t reach anywhere and is broke, and the name brand clothes was mentioned in the topic, so why we playing 2 mouthed now, fake it, then you will certainly make it Gully Bop, is you a lone and the dog them was in the Gully, nuh boy can’t come tell you weh u fi wear now, a boy guh suck a pacifier.

5. OMG. AINT NOTHING WRONG WITH HIS CLOTHING.HE IS NOT ON STAGE YET, AND IS NOT EVERYBODY MATERIALISTIC…BOP DONT LISTEN TO THEM IDIOT. BUY HOUSE, INVEST YUH MONEY. DONT RUN GO BUY ONLY NAME BRAND AND THEN YUH DROP OFF THE SCENE.AND YUH DONT HAVE NOTHING.

6. Di man is a gullyman wa nuh mek nutn badda him just glad fi di blessing wa God gi him. Luw di man at least it new and clean mi gaurantee after him done tour him a come back wid 20 times wa all unu a wa a chat shit work fi a year a unu likkle 9-5 if unu have none. Get Dem Bop

7. Dat is y nuff a we tief if a no brand is like we condemn fi wear it. Wear weh u comfy inna clothes a clothes nuff a di big brand don’t even looooook goood! Cheap a clean Mi sey all the way sometimes we chat too much.

8. Omg mi cann believe sey ppl really a cuss Chin about how she dress Bop you guys need to invest unuh energy into more important things unuh nuh si how life short, Bop is bless and God is good God is great!!

9. REALLY?
    HOLLISTER OR HULLISTER .WHAT DIFFERENCE IT MEK?
    HAVENT YUH LITTLE GREMS SEE HOW MUCH DIFFERENT PEOPLE MET PUT UP WHA GET LOCK TRU NAME BRAND AND BECAUSE DEM WAAN LIVE ABOVE DEM MEANS.

DIDNT U SEE THE ARTICLE MET PUT UP A FEW DAYS AGO ABOUT DANCEHALL ARTIST DEM AND HOW DEM CAAN SAVE AND DEM BRUCK?

GULLY BOP DO YUH TING….SHANA DO YUH TING..
    CAUSE IF UNO DID SI HIM INNA GUCCI SUIT UNO WOULD SEY HIM A SPEN HOW MUCH MONEY PON NAME BRAN AND NUH HAVE NUTTEN YET.

OLE FART UNO,TAN DEY WATCH GULLY BOP CLOTHES LIKE BED BUG.
    PEOPLE LAKA UN0 CANT FULL UNO BATH TUB A SI DUNG IN DEY

10. Tenk yuh SKETELBAM :2thumbup
    SOME PEOPLE ONLY COME PON MET FI FAST INNA PEOPLE BIZ DEM NUH READ NUTTEN ELSE BECAUSE IF DEM DID READ DI ARTICLE A FEW DAYS AGO BOUT ARTIST GONE BROKE THERE IS NOO WAY SOME A DEM COULDA WRITE WHA DEM WRITE.
    MI SEY YUH CAN KNO DI OLE DAWG SHIT DEM.

11. War Professor is an iron balloon who too damn nuff. What kinda mawma man trace over another man clothes ?

12. Chin u do di right ting ,Meck di dutty bwoy weh a talk move him nasty self. Dem love hipe dats why dem gu turn batty man ! A weh u have u let him wear . Dats why nuff a di artist dem bruck like old dog

13. War wateva him waa name nah guh buss cuz clearly him a wan a dem weh put more interest in wah wear dan him craft, wat a big waste argument him cause ova him f**kry preements kmft.

14. i have never worn us polo association or beverly hills polo club, i dont wear ralph lauren polo either….i wear chaps…which is the off brand from ralph lauren…..its the same shit, but cheaper and a more authentic brand than the first two….point being….even if a f**kery yuh a wear….let it be authentic f**kery…..lmfao

15. what goes for the goose goes for the gander no Hollister for Gully Bop! Well let’s hope the investment is not gonna save for big rent House.Hour glass shape, Breast, & Batty later down

16. & another thing u don’t have to buy expensive Brand but you can buy quality why keep buying over a outfit 3,4,5 times.just saying

17. A di same run dung name bran ting mek hoe-shana an footer -hype fridge did empty… while I agree that a did better she buy a suit with nothing printed on it if gully wear it then a nuh NOBADDY business fi a loud up di ting.. Conspicuous consumption is the reason why nuff artiste a jamaica a dead fi hungry an teef lite

18. If she cared so much into Real property and not clothes, or she is being financially smart, why don’t she wear cheap plastic hair? It is not about the the brand, it is about the principles, obviously she was trying to fool the masses in believing that Gully Bop was wearing “Hollister Brand” that is why she purchased that red suit with that logo. Why did she not print Gully Bop clothing brand on a red sweat suit and promote that if she wanted to be truly business minded or financially sound. #fail#truth#nobadmindmutual

19. I’m glad to see the achievement Gully Bop has made and to honest Chin played a big part she gave him a lot of motivation, ppl nuh understand sey God nuh si yuh face him si yuh heart an him know sey Bop heart clean and him deserve a secon chance suh if him reach ah England wey sum ppl only dream of going an him wa wear fake clothes so what if him nuh have on name brand dem ting deh nuh important to man him been to ground zero and back suh all him wa duh now is mek money and take care of his family brand name ah least suh leeches mek di man breathe!!!!