Not sure if you hered the latest on happen since Shabba dead, today Robert send so much police go a Shabba mother and grandmother yard them dreSs in black, seh dem come fi Akeem him cousin cause him kill man 3 days ago and they family knows that Akeem hasn’t been around for the past 4 weeks, dem just a look a way fi kill off Shabba male family members, keep in mind Robert white had Akeem lock up for over a year judge release him because they had no proof on what they said he did and when his lawyer did the report to see what police station his name was at, and dem couldn’t find him name and him never get charge before and the community seh him noh bad the judge release him now not even 1 hour since all a huntbay police station go fi kill him but him Neva deh deh so dem leave seh him wanted fi killing man, the family dem a feel it just because Robert a try pay back fi him 3 nephew dem wah them seh Shabba shat up.
Gtfoh with u lies now me just confirm u is a liad and u is eather shabba family or one a gin cronies
I know for a fact police are on payroll, especially the CIB ones and they organize raids all the time. I guess the Chucky Brown case nah teach dem nothing