Listen to me nasty stay bad apartment belly Jaime no mannaz when ppl step to you in the club or where ever you run so why the f**k you be having my auntie ripe name in your suck cocky mouth Wey a walk all over Hamilton Canada a dash Wey STD’s!!!! If some1 ask U for her simple we don’t talk but cuz the gal them say they haven’t seen rule in mad long you felt comfortable running your mouth off like the b**h U r styling my auntie Wey Mek U Affi run out a club like thief!!!! Anybody you Fi style a yuh so call hubby Wey nuh stop dash Wey him cocky Fi a days meal before yuh help out yuh man And him six kids them Wey him nah f**king mine a Jamaica, mind sharp him goodly get a next bitch pregnant on U again fi mek number 7 you come a try off a my auntie good good name b**ch nobody Inna Canada can’t help you when we hold yuh Bloodclat Fi beat yuh member that dash Wey belly white trash!!!! You well hot Fi ripe a talk up a bag a things when the person you Fi hot Fah a Damion Wey nuh stop hype you up on IG then Mek you look like clown inna real life sour
Sad sad sad very sad. smdh
This walking abortion has nothing betta fi do but suck f**k n dash wey belly!!!jaime no mannaz u nah c ur life sad as a funeral!!!u have fi pay fi wife title but still can’t tell ur parents ur married!!the whole of canada kno u can’t bring the DJ a foreign so stop tell lie!!!u a walk n a chew pon ripe good up name n she don’t even shit pon u,Ripes a boss woman whose building n empire while u a build a cemetery of all ur dashings!!!u f**k fi no anah ripe u fi worry about a the people’s that respect har should start sweat ova Mayb u loose that apartment belly u have!!!go flip burgers n Lowe descent people,tru ur life a crumble like ol abandon house n ur fictitious marriage lol eryone knows u pay fi dat tru no man in ther right mind nah wife u!!!the DJ don’t drink till u come bout tru him hav fi get drunk fi lift up der apartment u have in front a u a drunk him ha I drunk yes to block out the image of having to grind u lol poor u ur life tired n serves no purpose!!!!
Di outfit ah beat mi baaaad :ngakak. Hamilton mussi deh pon ah different fashion calendar……
A weeeaaaaakkkk!!!!