This likkle battybwoy weh roger f**k and no look back pan three years now a gwan like him a somebody a carry news to mi bloodclat man like u wan f**k him to. all the f**k him use to f**k man him not even did have the comman thing clothes. a now him start wear likkle clothes and start dress like the fish them now and deh wid the likkle freak out gal weh name Angie weh two brother freak r out. she f**k the gal brother and suck him hood and think him would a wife r up she dun the hole a allman town. all the baby father dump r fi foreign gal and all married pan her and no look back pan r wid r shit up p**y. wid the baby weh maga and wisiwashi like she na feed the pickney wen she carry the baby go allman town every body a talk bout the pickney. and wan com bring war to my friend them no battybwoy never f**k nun a my friend them yet and we pikney them fat and look gud mi sorry fi u .
Missa Thwaites…..look here man…prime example of why di school system waan revamp….
Morning Met & all Metters!
amen just wrong. Look at the foolishness.