WE MUST ENSURE PROTECTION OF OUR CHILDREN

5 thoughts on “WE MUST ENSURE PROTECTION OF OUR CHILDREN

1. Woman have sense. A the school u to blame. A security and background check must be performed on all workers. When u send ur chikdren to school the school has the onus to protect our childre they are held to a higher standard of care. We do not send our children to school to be abused n murdered by teacgers. What is going on! Masa Gawd….this too much now this come like when we use to hear bout black heart. Young boy dem vike

2. I’m surprised that them nuh get deal wid inna lock up already. Things and time change.. But how a man charged with carnal abuse still a teach. Somebody drop the ball big time. Hush mum. I can see the pain etched on your face. My prayers are with you. 🙁

3. Mi cyaan explain why mi feel a certain way bout dis case… but somthing. Why she seh she lose har child from di day him come di school? Like sumting previous going on dat di public nuh know? also she lied on a part when she a talk mi naa seh nuttn still. Nuh body nuh want dem child or nobody dead fi dem. A wah ? she want a member a parliament come out everytime smaddi dead? lady stap it, di ghetto naa tap be ghetto if di ppl nuh change clearly she want higher ranks. Di ppl have so much power an nuh know… dem gathering for di wrong tings. das exactly why we have leaders cause ppl dus naa manij more schooling needed and more jobs after schooling…Depends pan wah tattoo an whey it deh pan him face means dat him kill 1 or more aready. Lawd dis a debate topic yah man since dem bring society inna it issa bagga tings can talk… Only with things like this comes change. Di whole Jamaica an di ppl need change, if nobody nuh dead like how dis girl child life get tek whey den ppl naa know seh dem fi hold dem child closer. How about we as ppl debate and come out wid signs and talk bout the country and what can change like how signs come out fi dis ok.