WE NEED JUSTICE TUH #$%^& FI TRUE

Why tiffany so wicked to herself it seems like every mirror bruck in her house or her so called frens must be blind because i dont know why she think she look and stay good in this f***y with her flip flop titty not breast titty pon her chest.Its not everything you see you must want red eye is a hell of a thing. Very tacky…jesus fix it

noman

34 thoughts on “WE NEED JUSTICE TUH #$%^& FI TRUE

1. Jesus naw fix dat. str8888 up him naw dweet…. Thank God fi met black out box cause mi wouldn’t wah see dat never! Attention dis looooooooooou gal a look.

2. its funny hw all these comment are annymous yall some fake bithes love u tiffy so wat u paid for u shit so u wear it

1. “u paid for u shit so wear it?” really, you going with that? I guess you are also a member of “if it zips it fits,” club too? Tiffany stays really bad, har titty dem look tired, like dem a rest cuz dem did stan up too long. All if her breasts were at attention this look is still a no! Be a friend and tell har fi give it up, she can still look covered up an nice. Now we so called “fake bithes,” ( u missed a “c,” hun) are more friends to Tuff Tiffy dan you, cuz we tell her the truth, now fuq off and good night.

3. Nuff a dem anonymous name yah a d same ppl pon tiff profile a like love & comment pon d pic . a your money buy it wear it anyway yuh wah

1. She did not need any nipple covers because har nipples already pointing down and hiding themselves so tell her dont waste a buck next time

4. Strikey drug mule daughter. Weh call her self welcutenuna yuh need fo tell yuh so call bestie the truth n come off a fb a yoe her up n yuh well n know she stay fucin badddddddd yih have so much time on ur hand n idle with stay bad tiffany weh chat yuh like dog n done yuh wen the police hold u a jfk with the coke up in yuh big dutty pussy where was she ? So go worry about yuh 20years u about to face n leave ur poor son n stop boost tiffany cuz she DNT LOOK GOOD

5. Noooooo this nuh look good at all nasty big mouth suck wood Tiffany weh talk bout everybody and eeeediot Nuna weh a carry coke in a har vagina big like a pussy egg she a real clary don’t have a back bone….. U so called bestie talk seh Strikey can’t guh back a Jamaica cause a she snitch pon dudus not to mention har granny the head of the family business of carrying drugs inna them body and it buss and kill har……

6. Met go pan Gina speck fb page and look pan Radigan after party video u a go laugh do till with dem big picture deh no sah

7. re disrespected by me calling you a Blogger, but that’s exactly why you showed up! To Blog! Not for respect for our loved one, but to post on FB. I respectfully asked you not to take pics, but you even took video. Peggy denied giving you permission. But with that being said, there was a big sign outside, that clearly stated “No pics allowed”! In your writing you state you don’t understand the allure of secrecy when he lived his life in public”! Everyone is entitled to choose what will be publicized and what not to share. I was far from rude to you and anyone who tried to take pics, we’re asked not to. It was not just you! You well know my name, but you tried to spite me because your feelings were hurt? How cute! I was mourning my man and you want to vex over a title that you hold! I only know of you from FB. Google yourself! It says Jamaican Dancehall Blogger”! Vex with Google, not me! I don’t trouble people! But have some respect!

8. Dawnett McGee
    Tina Chin it’s funny, you feel like you were disrespected by me calling you a Blogger, but that’s exactly why you showed up! To Blog! Not for respect for our loved one, but to post on FB. I respectfully asked you not to take pics, but you even took video. Peggy denied giving you permission. But with that being said, there was a big sign outside, that clearly stated “No pics allowed”! In your writing you state you don’t understand the allure of secrecy when he lived his life in public”! Everyone is entitled to choose what will be publicized and what not to share. I was far from rude to you and anyone who tried to take pics, we’re asked not to. It was not just you! You well know my name, but you tried to spite me because your feelings were hurt? How cute! I was mourning my man and you want to vex over a title that you hold! I only know of you from FB. Google yourself! It says Jamaican Dancehall Blogger”! Vex with Google, not me! I don’t trouble people! But have some respect!

9. The girl Nuna dem say her mother wicked gi her Coke to carry for her man and her same mother give her mother which is Nuna grandmother back in the days and it bust in her and kill her so if it kill her mother why she would a want her daughter do it. Some mother a the welcute dem bready whay dead family what a set

10. Suck wood big mouth Tiffany weh walk and suck off the whole a jfk walk and teeeef the people dem clothes and dem can’t fit u big time SHOP LIFTER weh live inna u fadda attic by the way u pay Dale weh u walk and do up how him suck pure big wood that’s why him skin look suh u walk and beg like u homeless a party a nite time and can’t even afford gas fi the car…….all the one Viva weh u dun up properly seh she think she look good and har batty fake memba u is a illegal driva cause u lic suspended but wait Tiffany u memba wen Nuna get lock u talk seh har muma a wicked cause she nah sen sun dance a skool an d same muma weh sell out Dudus ask u fi guh carry drugs fi har…..u rememba the gal when did a work a jfk name Senevia how u talk seh she run gone breed and nuh live nuh weh and har baby fadda nah buy the pickney nuh clothes……and u big fren Loushane weh u talk seh a battyman all him do a walk and lick out batty that’s why him mouth stink suh u guh dinna wid him madda and sista what a goooooooood fren u are cause u she the boy/girl madda ugly and him sista crawny…..all u fren Rose weh u seh homeless because Marshall lock har appartmen door and want u pic up cake fi har