WE WUDDA LIKE SOME NAME CALL STILL

Den all dis time mi know seh Yakini follow follow mi neva know seh she have a real trainer? Why man ting always haffi come to dis and how everybody else a buy out di married man argument and Yakini a act like she nah seh a word.Shawty call name cause yuh always gwaan like yuh bad so call di name of the person yuh talking. Yakini stop playing commando, don’t send your soldiers out commenting and sheeeet. Come forward and talk di tings dem bout di married man and who grudge you because you have bad girl talking in riddles far removed from the situation because she fraid. State who tek more man than the other in dancehall lets see if the training a work.

11779051_947755358600427_1440639827_o-Optimized

0 thoughts on “WE WUDDA LIKE SOME NAME CALL STILL

1. Look at those two Grembling at it again :alay :hammer if shorty can’t loyal to her own sister flesh & blood a stranger she can loyal to :nosara They both two common fowl in dancehall who dem no fck or look no exist .

2. Yakini been a dance hall hoe from the 90s until now all her baby daddies cant stand her. She always ah follow back behind all her men ugly insecure broad. And the ant looking bitch shorty need to stop play bad because her ass beating coming soon. And not by one bitch but a couple and it will be off guard. So keep your guards up at all times solider.

1. So y unu need more than one person fi beat Shawty if she nuh bad an suh likkle bit pon tap a it??? Dwl If it takes more than one fi beat har unuh weak nuh bloooodclaaat and have nuff fear inah unuh dwl
      Mi nuh like d shawt monsta needa but me naw guh gang har fi beat har…weak wack bitches

3. First of all I know for a fact yakini ain’t no bad girl number 2 that ugly thing shorty act like she have 12 gun on her hips bcuz she’s in the us army.girl go chill one kick smaddy kick wey u foot from ground and in know for sure yakini cannot and will not defend it.to throw subs on Facebook they both good for that.yakini shorty soon find u out u ain’t no good.she stay behind the computer start trouble and then let her so call dancehall friends buy out the argument. I bet this coming off the married man story y do people still fight over man.they better go fight over a life.my gosh and these grown ass fools got kids,niece and nephews that looks up to them.cant wait for the day for yakini to get her beating

4. They love them story on JMG and the same shorty ya wos inboxing ppl for petition said she can use the army federal computer to find out who owns Jamaica groupie dat ugly chimp . I run she like dog out my inbox think me frighten for har army reserved hoe self . They two trouble maker & shorty do a lot of dirty from the army base on the computer is some benefit scamming why she & yak yak so loyal now soon here the mixed up between them . It all has to do with the transfer to California documents in shorty name & her army status . Met remember me tell u story will come to bump soon.

1. Met nothing no go so.. She shorty or whatever she wan name tek ppl fi fool.. She mussi work inna food store pan the army base. If dem did a mek use of her in the army she wouldn’t be in no mix up and not even have anytime for Facebook. If she was computer savy she wouldnt have time to use that and frighten ppl. She not even have the capability fi touch dem deh computer there even if them teach her. By the way she approach anon I can tell she Neva learn nothing.. Met I Dont wrong u laugh off a the clown..

1. What I really wanted to say was that I have family in the army…some at the pentagon……….not even a cell phone u can carry in their building or go on certain place….like facebook or even your personal email with their computer so das y mi bus a laugh

5. I see ded’ people:
    Pale face an riding bull
    No country fi’ ole’ tiad gyal!
    Shawty pig pen reserve!
    Say no to selfies! :salahkamar
    Yakini Paul’s drag race!
    Love is in the air….Kaitlyn and yakini forever!!!! :kimpoi
    FOH! :bola

6. Dem two bitch den luv mess with people den dem talk bout dem nuh mix up di two of them r bf because dem f**ky f**ky alike and have secret fi each oddA dat likkle short black tuff one gwan like Shi bad not even har own crew don’t like har mek di two a dem gu suck each odda ole idiot dem