Night met I want to know these two friends. Do they share everything clothes, and all. They keep a party Dec 5 in Waterhouse call Black carpet the party shell and it shellllllll. But why them a share clothes and so them mean that they can’t spend the money on them self. Met as you see I really don’t like these two girls cause them think them shit can mek patty. and they are not all that as you can see. If they share clothes them will share man too. Mi no bad mind mi just no like people too hype for no reason think them better them people in Waterhouse. 2016 them need to cut down to size.
I would share clothes with my best friend especially if it looks good on both of us. As long as it’s washed and returned. Lol
Garrison thing … Low dem out nuh! Maybe they use the money fi feed dem self and buy liikle flour oil and 3lb ah chicken… ah wah senda?!?!
Kmt. How the hell miss fluffy fi fit Inna pinny macka clothes. Sender u no have nothing fi do, u need glasses
Sender yuh sound badmind
Fe tru.
Why does confidence equal
Show off an shit nuh stink
Why pree wat dem doing an wearing wah yuh really ah study.
Is it uncommon seh bestfreind
Ah share clothes learn to love
Yourself an find ah hustling. Fe de new year.
Cos if yuh had something constructive fe duh yuh wouldnt
Have time posting foolishness
Live an let live
If u pay attention to the details on the jacket especially how the patters are laid out you would realise they are two differnt jackets. Sender sound jealous and badmind
Sharing clothes has nothing to do with living in the Garrison, I am from “uptown” and I share clothes with my friends all the time… Nothing is wrong with that at all… The only unspoken rule is not to be taking pics and posting etc if you’re not the rightful owner :malu
I notice how some ppl quick fi say ppl hype and gwaan like them shit can make patty, simply because they take pride in their appearance, are able to speak both English and patois, and a try make it in life. People say it every day about it me. It’s like because mi born poor and inna ghetto mi fi liddung inna dirt every day and dont try to play the hand that was dealt to me. Sender a bet u nuh say Beyonce or Lisa Hanna hype? The thing about some ppl is they cant bear to see ppl who was once on the same level as them rising. SOme ppl really overdo the thing fi true, but sender all now u cant state one example of that. It sound like true the girl dem party shell a dat bun u cause dem a mek a money. Follow their footsteps and try to do a little thing for yourself too.
Bullshit me and my friend shop together and buy the same clothes sometimes….. We have the same taste…
Two diff pattern and colour unless it wash inna bleach n the colour changed.
Lol. True. But bleach wouldn’t change the pattern. I’m just realizing it. Lol plus the break at the neck is bigger on one and smaller on the other.
Cita peeping
That’s two different jacket, when I use to have female friends we would buy the same items when we out shopping together and then there were times when it was coincidental. Sender nothing is wrong with it personally I don’t like people wearing my clothes so if someone comes to my house and where my clothes I usually let them keep it or I won’t ever wear it again.
Sender a HATER
Kmt Di girl dem no hype dem just keep to dem self a 2016 now send a weh bad mind ago yu need fi go get yu eyes checked an leave ppl alone a two different color jacket so stop it and Wah if Di girl dem party she’ll look how long do gal dem a do rd why u no talk bout dat alt least dem a help dem self at least dem no beg fi two ghetto gal dem clean and look good talk bout dat low mi bbc fren dem a good girl dem they never in a mix up dem no careless one go school and one work dem no hungry sender go get a life no waste gal
These pic was at the same party they both had on the same jacket a how waterhouse gyal dem suh badmind low do gyal them the world a firehouse know these too hype and always try to dress alike they don’t share clothes tho
Sender suck Yuh mada & Lowe di gyal them
Mi always admire dem girl yah cause fi two girl be fren so long an u never hear dem a cuss each other r chat each other business r a mix wid ppl dem keep to dem self dem no regular dem do dem own thing senda a 2 different jacket look at the details fool and Di colours ghetto ppl always a try bring dung each other smh u never wan dem party shot yu bad mind bad sender and u know it….. wen unu caan get in a ppl life fi know dem business unu sey dem hype mi never see tanie r Tamara a hype yet dem just no mix wid ppl sender u wan fren from dem don’t cause dem thing a shot and we all a Waterhouse see it mi nah lie dem clean bad
mi can’t stand dem wen a no Benz a bmw a come to dem all sort ppl yu see a link dem why dem no go uptown go live since dem a smaddy all dem do ago dance go stand up like dem all that Di fat one no pretty and Di maga one nave no shape so wat about dem kmt dem need fi go si dung cah dem no Mek
oh no you want drive inna “hype car” too? Poor thing. Fan dem down one day and beg a drive simple. Problem solved
You sound jealous. You need to stop. Why do you care about what kind of car ah come check dem.?…mi hope dem mek ah money and move uptown BUMBOCLAAT crab…the goal in life is to come out of poverty if you living in it…..no to stay in it ….badmind is definitely the right word here….damn idiot…. Crab in a barrel fi real ugh….Waterhouse people mi did hear seh unno bad mind and mi really ah start fi believe it!
I doan know why ppl care about these things. Mi follow a group a sisters on IG who come from a veryyyyyyyyyy wealthy family and dem share clothes too just di same, as rich as dem is. A girl at work organize a clothing exchange for us. Tons of ppl go thrifting even di rich a thrift. I remeber SJP saying not all her fancy shoes she buy off the rack some a second hand. This is a non-issue to me personally. Betta dem share dan guh teef or sell dem body fi cheap clothes.
If dem want to share man is not a problem eeda, dem just need fi run dem ting professional and tell no lies to each other. Good friendships hard to find dese days so if dem can have dat more power to them.
Sender, maybe they hurt you or gossiped about you and you dislike dem chu dat. But just do your thing and move on with your life. Find your own groove and push through. God is for all, sun shine pon everybody, rain fall pon everybody, your season a come to. Timing different in life fi everyone and more time ppl who tings happen for when dem young are ppl who have a short life to live, just concentrate and focus pon your own destiny.
Sender is a hater..mind you business and go look a life.
*clears throat* Senda wha mek yuh suh jealous and badmind over di gurl dem? Dem clothes bother yuh suh till yuh all ah tell lie bout dem wear each othe clothes. Den yuh come back wid di type ah car weh come tuh dem. Is fi dem fault mek yuh nuh have ambition and nah prosper?? Yuh want ah beaten :marah Mek yuh nuh guh fren dem, keep two dance weh shell and mek likkle good breeze blow pon yuh. Yuh attitude wrong.
Not Even A Read The Comments Just The Edit Sender uh Can bet d gyal dem look better than you… U can see uh have hater/badmind ambition