Nuh sah this ya dowarf ya never affi suck p###y that mean this man Mini Mi fr portmore walk and try impress every dance gal with him tongue and him mouth
0 thoughts on “WHA WRONG WID DAT SENDER?”
Mawnin Met, More importantly who do Bob suh? Why unnu mek di man nose hole suh big? I waan fight da artist deh
@Uptown, U nuh si seh a vex Bob Vex how a reknow eater deh come pose up ah tek big picha in front a him..and dem know seh ahem Rasta nuh innah dem tings deh!!! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
@Uptown, U nuh si seh a vex Bob Vex how a reknown eater deh come pose up ah tek big picha in front a him..and dem know seh ahem Rasta nuh innah dem tings deh!!! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Sender you should be ashamed to publicised that this dwarf suck and duck yuh and yuh vex enough fi put him pon pink wall. Send een another story with your pic this time, might generate more attention. Yawn
Mawnin Met, More importantly who do Bob suh? Why unnu mek di man nose hole suh big? I waan fight da artist deh
@Uptown, U nuh si seh a vex Bob Vex how a reknow eater deh come pose up ah tek big picha in front a him..and dem know seh ahem Rasta nuh innah dem tings deh!!! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
@Uptown, U nuh si seh a vex Bob Vex how a reknown eater deh come pose up ah tek big picha in front a him..and dem know seh ahem Rasta nuh innah dem tings deh!!! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Look man di days a cussing ppl bout bowing and nyamings and it being an insult long gone. Is 2015, 95% a ppl a dweet and di next 5% a consider it.
Sender you should be ashamed to publicised that this dwarf suck and duck yuh and yuh vex enough fi put him pon pink wall. Send een another story with your pic this time, might generate more attention. Yawn