WHAT A FRIEND WE HAVE

Pinky why people so wicked this boy name Rex British Boy eva smell bad live with his muma Eva inna jail have this nice girl name Melisa and the girl have her good Job and her two kids drive a nice car a BMW and go school this idiot gal no go pick up the dutty boy and through the johncrow see the girl have her things them and come from good family all him do is use the gal and the muma so mi see her inna Dave and Busters last night and behold the boy mada you see with her too mi just hold me head Melisa how you so fool why you have this boy a use you and you have your kids them to worry about. You not ugly and you always look good you not all over and you independent so why ….. Next thing me hear girl went and buy fendi shirt fi the boy fi go his brother party and yes she and him go buy it, girl get back you shirt from the big belly boy idiot gal I swear then me hear seh she all give him 1000 cash fi go reup oh help with the party then she give him more on more and from the boy Fuck her from January him no look back but again this boy is not all that so why Melisa and you is a good looking girl smh  …..to what I hear a the best gal him eva have my advice as a friend cut your loses him ago look back and say dam I mess up cause me no see nothing wrong with you your a pretty fluffy gal but you fool fool bad … ps a friend looking out and a hear me hear somebody talking and mi no like f**ry

8 thoughts on “WHAT A FRIEND WE HAVE

1. Lef the people them alone and mine u owna business sender. The woman a mine her man she have money and means to. A bet if it was the other way around and him a mine she u wouldn’t find so much faults.

2. Jeezam matey sender yuh couldn’t do a better job of disguising the fact that yuh a tek yuh fren man??How else would u know when last dem sort out n all the intimate details that are often shared when man a pillowtalk with dem sidechicks!!??

Melissa don’t lef yuh man unless yuh have proof him diss YUH..yuh backstabba “fren” is getting impatient waiting to tek him over,thus she come pon Pinkwall under Sikes outta sheer desperation!!Sender gweh n LEF di ppl dem,yuh nuh have a vibrator or di battery dem run dung?

3. Yuh a waaa big tinking trechout dutty no good fren…why yuh cuddn call har n tell har as a fren. All so call fren like you fi gwey man.

4. Not ah dyam fren
    MELISA tell di man how yu feel . dont use this now fi lef him. And come offa di www bout “fren” and while ur at it ..go buy some self esteem and nuh pick up waste man again bout yu ah clean him up . Not an fren .. more like Melisa send herself in. Ah look pity and a way out

5. I don’t detect any hate here just disappointment, all me disappointed and mi nuh know them. The pics says a lot. Melisa your friend right dah bwoy deh don’t match yuh Goodie. Plus when Me see a nice looking Young gal a mine man mi think something wrong down below…either way Goodie a better yuh tek yuh money and duh some work pon yuh teeth.

6. She is too fat with a big gut. She needs to lose at least 50-lbs and do a tummy tuck before getting back into the dating game. Who wants to date a weave wearing woman with two or more kids? That’s a lot of baggage to be carrying around.