WHAT A GWAAN YASSO?

YES MI FREN KIm if u never threaten dutty dread seh u a go tell immigration seh u never sign nuh papers for u dawta to go a farrin u would not c har f**k a dem mi love it…. Nast Robbas can’t thief him out a this… My friend Kim a win and the wife and Robbas a lose

KIM

0 thoughts on “WHAT A GWAAN YASSO?

1. Met when these people send in these stories please remember them that this is a international site and everybody don’t know everybody so the story need details and more info. I don’t understand what’s going on here

2. how is she winning? First of all unuh chat to much a dat a unuh rass problem. Leave ppl dem business alone. She fi glad seh d man want be apart of his child life. Damn dutty south ppl kmt. How robette reach inna dis now? lol smh. If d man did deh a foreign and don’t look back unuh wudda have something to say unuh too bitta. Go look workkkkkkkkkkk

3. fake story line Kim have up her bloodclaath thing Ana live better than uno ya hater 10 yr check happy life check move on with a handsome chula check two kids can flight out check wearing good cloths from yard to farrin check √√√√√ bye

4. Nobody never beg dread or his wife to send the gal pickeny dem too nuff the gal di a plan to get visa for her kids den dread fi go dead mi hate him he was the highest bidder that y he got her Kim can take care of her kids now on her own so she deserve to get her.. Dread a try look a family cause he is so empty but Kim reds and her kids r a family dread need fi go breed the wife or robbas but wait can u breed … A weak… Immigration need to know they are scammers and forge The documents straight prison…