WHAT IS BEING SUGGESTED HERE?

unnamed-9
IS IT A GUN?
HIM CAN JUCK YUH DUNG?
IS HE A BAD MAN?
WHAT IS REALLY BEING SUGGESTED BY THIS BABY BOY OR WHAT IS BEING ENCOURAGED HERE BY HIS PARENTS? MS LADY MI DID THINK YUH AT LEAST KNOW BETTER THAN THIS

0 thoughts on “WHAT IS BEING SUGGESTED HERE?

1. Unless I see the actual caption posted , I cannot rush hour or make a judgement.
    Kids use their fingers and create toys and games of their imaginations all the time. Even cartoon characters today are violent and has weapons. ( cartoon might have lazer guns, stunt guns and spider web shooters eat. We adults know they all represent shooting.
    Kids don’t necessariky know what it means, it

1. Kids dont know what it means but whosoever took that picture knows what the little boy was doing. Regardless of imagination a child should not be taking no picture with gun fingers.SAD.

2. A gun is a gun. It is used to defend one’s self, scare the enemy, protect one from harm or hurt the enemy. Whether it is in cartoon form or real life, it is used for the same purpose. Fatal or otherwise. It may just be a form of posing to this child, and at that age, the child may not understand what he or she is doing. That’s fine. But the parent understands and it is therefore their job to teach the child right from wrong and to explain things like these to their children. Since the child doesn’t understand or isn’t responsible for this, the parent should have taken the initiative to not post a picture like this on social media.

2. If this child was trying to put up a “peace sign” and it turned out looking like a gun, I could understand. But this pose was clearly mimicked the right way. I’m sure it’s something he has seen someone older do. If di finga dem did set 100 different ways, I could understand but him have dat pose pon lock.

3. It is difficult for a child his age to compose a hand formation like that perfectly. Notice even di big finga slightly bend just like how grown men set dem fingers when dem a mek gunfingers gesture. Smh. To each their own but mi naw defend this in no way shape or form.

4. mi know a girl, her son back two grade inna school and she a bragg how much jardans him have, how him look fresh all di time and last week she tek him guh shooting range …. fi him futura bright

5. U know how mi ignorant wen mi go JA and here ppl a refer to dem likkle boys as hot skull or hot head or some such bull$#!t. Mi have smaddy pon watsapp and is only bend ova and back ways pose she post of her 3 year old dawta, all wen di pickney inna bathing suit. A kid is a kid, let then pose and act like the innocent kids they are, nuh push nutten pon dem.

6. @CITA, i told u this story before. When my son was 4, refuse to go bed one night way pass him curfew. When me get serious and lock off di tv, di bwoy rise up from unda di blanket and wid 2 set a gun finga ina di air, him buss several BLANK SHOT OFFA ME, MIMICKING REAL SHOT..NEEDLESS TO SAY, HE GOT AN ASS WHOOPING THAT NITE, ME NUH KNOW HOW DI STATE TROOPER DEM NEVA CUM FI ME…I DO NOT PLAY THOSE GAMES..CHILDREN ARE LIKE SPONGES, DEM SUCK UP EVERYTING DEM SEE..This pic here nuh look good at all…PARENTS FI REALLY DO BETTA.

1. Highly, dem children ere now ah days too ripe…memba years ago, had ah similar problem wid mi dawta *who is usually very well mannered/behaved…well dis particular day, she decide fe guh toe tuh toe wid mi…ah me fe tell unu..when mi dun hurl bout 5 ah mi kitchen glass plates dem afta ar head ah glass start buss all bout di place, she NEVA pass ar bumblclaat place wid mi eva again!!!!…and yes, she had tuh clean all that mess up wid an apology back dat…

7. Look here mi ramp wid pickney but mi share dem saltthing different….i told my 14yr old daughter no laptop or ipad after 10pm on a school nite,n her response was”my dad bought it”.mi nuh keep up no argument more dam mi jus throw wata inna dat rass…..all homework do pan di desktop. So when a ten it lock off inna my living room….

8. @Yeppie, said way suh…@JAMAICAN, A SUH ME CRASS AND TAN, ALL OUTTA DOOR OVA DI PATIO DAT IPAD WOULDA REACH…Dem pickney yah now a days will test u spirit..PICKNEY FI UNDA MANNAS STR888…This is a baby in the pic above, smaddy tell him fi pose suh..IT DONT LUK GOOD AT ALL.

9. Mi granny woulda seh”nuh pickney nah come bite off my ears”.mi a di judge an jury inna fi mi house when it come to pickney business. Someone told that baby to do that,an even tho he is unaware the adult that instruct this pose need two hard bax bax bax….

10. The amazing thing is the parent of the child above would find the room to criticise another child belonging to someone else’s behaviour #fact #theydontseetheirown

Leave a Reply to jamaican Cancel reply