WHEN DI BATTAM FILLING TOO HEAVY

0 thoughts on “WHEN DI BATTAM FILLING TOO HEAVY

1. :ngakak :ngakak :ngakak All when me money a Bun me hand middle I will stay with my little behind.

2. Batty and belly caan big at once choosena damn struggle she can’t even manage di donkey load doahnknw why dem tink it luk gud wen it ova done like dat

(Simplicity soon sign in)

3. MI JUSS WAAN KNOW WHY KERRYANN HAVE SHAMAR A GRIND HAR OFF AND SHE LOOKING WELL COMFY AND LIKING IT….MI AND MY FRIEND DEM NUH PLAY A RAMP SUH.. A MUSS DI NEW THING…CUZ DAT NUH NORMAL…

4. Dwl u don’t know Kerry of you don’t know say a gyal to her thing. Remember birds of a feather flock together and she is apple bff

5. Pink@11:51
    Ah dat mi ah sey none ah mi
    Fren ramp dem wey deh
    It nuh normal dis try sexual
    Ting inna dancehall fe bun out
    Any gyal enjoy dat suck pussy
    Man tuh mi ting to each his own

6. home depot love all a dem . toilet seat replacement annually, silicone cement annually to keep the bowl in place. my question is this if they have a itch on dem butt, do they feel it to scratch it or it goes un-noticed.

7. Good Afternoon Met/Metters.
    CANNON BALL BATTY GAL. BWOI DEM JUST LIVE EENA SIN DAY EEN DAY OUT, IF GOD WAS LIKE MAN.

8. One time I went out with some younger trini girls & that was how they dance & wine up on each other, it was so disgusting to me I never left my house again to go out with them

9. Before shamar go learn to fight so the gal them a Bronx can stop beat her up . Shamar yuh not cutting back felisha wey bust yuh ass Infront of yuh dumb friend kerryann and clown mis lue . And man clown sally.

10. The belly nuh ready yet a di first mi see surgery body still big suh all wen dem a slap har batty sound like two rock a fight she fava one mon bad poor ting