WHEN FOOTA SAY DI ORAL HIM MOUTH GYADDA WAATAH OO

0 thoughts on “WHEN FOOTA SAY DI ORAL HIM MOUTH GYADDA WAATAH OO

1. Ishawna a dat fi happen to u me know ppl must use to ask u whe u did a do wid him so u just affi tek u medicine ..bout 3SUM n oral sex??? Nigga GTFOH!!!!!! Thats ur son mom u n her fi have some form a respect n stop dis BS pon social media n me blame CVM fi give him a platform fi sensationalize him fake ass story

1. She shoulda realize her son father and di man whey she deh wid. She know him lie and wicked she shudda mek dem lef and mek it be that

1. same so met …………but y ppl a seh a lie foota tell bout oral sex an threesome when shi done tell unnu seh sex was d issue inna all a de song dem …..when shi should be moaning him cockup him big foot snoring…..she need love …him a watch r gud gud cuz shi ave a next man a sort out ….when shi seh yes shi is a side bitch cuz a pon d side d man get it n him like …n all those things ………foota beating r wasn’t d issue fi sheeee…..she juss wasn’t into the regular sex…….so pls stop mek dis like shi waan no feel sorry fah …….she really juss wanted to explore an he wasn’t giving her it ……repeat again beating r was the last thing on ishawna mind…….mi nah go call r slut r dat …..but stop making her into a victim she is certainly not interested in dat

1. You know why she couldnt say a di beating a how she act to to fans and people she dont know. Mi nah get lick ina mi bumbo and stay wid no man but she was there for the opportunity and nothing else. A nine years she claim she was with foota fah so oral sex could not be the reason for the breakup. He was always getting bun she just feel she cudda paddle pan har own because she get place and her rent is being paid. She is not no victim she is a an opportunist who will do just about anything to get where she think she is supposed to be. She hasn’t learned yet that the universe doesn’t operate like that

1. What I would love to ask all three of them is this..being that dem love mention God but if God were to call all three to him and ask what right did each of you do what would be your responses? If God were to ask who was the meek, who would step forward? If He were to ask for the peacemaker who would step up? Lastly , if He were to ask for the guiltless, would anyone be able to raise hand? No..But yet you all claim God and the fear of God :travel

2. Ishawna me know u must get a contact fr CVM fi do interview >>>TEK MY FOOLISH ADVISE N DNT DWEET , IF DEM NA FOCUS PON U MUSIC NO DO NUTTEN, NO GET DRAG IN A D WHOLE CIRCUS N POPPY SHOW TING LIKE DANGEL , SET A STANDARD U DUN MEK U MISTAKE DEM DEM A WATER UNDER D BRIDGE YA NOW >..NO FOLLOW BEENIE N ANGEL WHEN DEM DID SAY BAD PUBLICITY BETTER DAN NO PUBLICITY!!!

3. Di wrerse part bout dis horse-an-pony-show is dat di two ah dem is too passionate bout dem foolery. Why dis male ah walk an tell people bout him baby madda propose oral an threesome fah? How many more times yuh aguh say it Foota?? Cah not even yuh tongue believe yuh….as ah matta of fact you tongue seh it caan stand yuh and yuh lashy mampala battyman behavior…….

1. Yes dey is..very passionate and Foota very dishonest u can see it in his face..Him cant stick to the truth. Him a talk bout di oral sex because a skatta him a try out and a try save face..also a capitalize pan ishawna song a she go sing say him boring ..it look like him sidung n study di song dem rerd fi rerd line by line ..note by note

1. True true Metty. Foota ah gwaan like him ah di fus man fi get bun, Foota ah gwaan like him ah di fus man weh him owna fren tun bunna man gainst him. Foota move an gweh wid yuh dutty missionary style self. Mi nuh endorse yuh baby madda behavior, but mi see why yuh get :kacau:

4. Ok is it me or is it that u ppl dont si say a ishawna start dis the man a road first? Ishawna nu stop walk an a call up the man name a road. She mek not 1 but 2 dis song fi the man. He was employed by downsound n dem same one produce song wid she a dis him. If him neva ansa unnu woulda a say a true shi a talk n him a punk. Lol black ppl. But afta she fo f**k wid him n now him start talk the things dem everybody what dis the man like him do something wrong. So what if foota did f**k pan har? Him a man. Not to say it’s right but a nuff man in a the business shi f**k fi a buzz n nu do shit fi har. Fact say shi f**k joe m scatta a the least. Unnu did know say shi f**k 2 of the Marley brothers? Same wid killa m vado. So unnu a gwan like dis gal a anybody good. A long time ppl know bout ishawna. A she go f**k wid the man first. Obviously she neva a think bout fi har youth when she did both songs so you all of a sudden when him get cross is an issue? Im no foota hype fan straight up, but right a right n wrong a wrong. Ishawna deserve whe shi get. And jus so unnu know scatta n joe are both sleeping with her. This is a fact. Gal grounds out harself fi a 4mnths hypocrite lmao.

5. A dat fi happen to di man dem weh claim seh dem nuh nyam, mi neva kno seh yu still have man out deh weh nuh nyam pum pum…foota mi kno yu cocky nuh line wid 24kt gold fi hold nuh gal suh stop chat f**kery mr hide and eat.

6. What ah WAYS some people hear ah CHAT bout domestic violence bout how she NEVA speak up and dem NAH Understnd d cycle of domestic violence that most women being beaten are AFRAID or ASHAMED TO SPEAK UP.
    As I said earlier she probably left to be SAFE.
    I am NOT going against her decision ….
    What a way my comment earlier NOT got posted.

7. Met Foota really push Ishawna career. Not saying that gives him the right but he believed her from Day 1. All dung a Cassava Piece him used to walk and play her first studio songs and ask for feedback. This was before she all do up har body. I do not feel bad for Ishawna and I don’t feel no way for Foota. Water seeks it own level. I agree with Ok, she did not 1 but 2 song about him so anything a anything. And ppl talking about their son dem nah think bout dem pickney so don’t tek it up pon your head.

8. But Metty, memba a few years ago Puffy (P Diddy) did come a Jamaica fi a big money sound clash, Foota did tek part (caan memba if a him did win) and when him a play him keep begging Diddy to sign Ishawna. A wonda if him kno di breed a f**k she would pud dung pon Puffy n him crew fi a buss. If shi a dash it out so fi small buss a yaad, she woulda do orgies,train, sex tape ebry freaking ting fi foreen buss
    Foota mus glad Diddy neva tek im up n sign har

Leave a Reply to ok Cancel reply