YUP…DEM WAA LOVE YOU PAN FI DEM TIME WHEN IT TOO LATE
3 thoughts on “WHEN IT TURN AROUND”
Be careful goodie, murder suicide is trending. Me can’t wven say leave if you no want him no more cause me just see a report of this nice looking girl the man beat har kill har all because she left or was leaving.
A too long yuh wait goods yuh shudda been gi dat bun cheese n milk fi wash it dung afta yuh nuh ray Charles wife bun dem! Some can dish it but cyaah tek it. All unda him nose yuh shudda dweet.
Be careful goodie, murder suicide is trending. Me can’t wven say leave if you no want him no more cause me just see a report of this nice looking girl the man beat har kill har all because she left or was leaving.
15YRS OLD… GO STUDY U RASS BOOK AND GO SCHOOL GO GET A CERTIFICATE IN SOMETHING.
MAN WILL ALWYS BE THERE……………..
GLAD U DIDN’T COMMIT SUICIDE THOUGH BUT LAWD MAN BUDDY NUG SWEET SO.
THERE’S MORE TO LIFE THAT MAN N DICK,…..
A too long yuh wait goods yuh shudda been gi dat bun cheese n milk fi wash it dung afta yuh nuh ray Charles wife bun dem! Some can dish it but cyaah tek it. All unda him nose yuh shudda dweet.