Met I follow this girl on IG an everyday she dash word pon a gal say she tek the gal man an breed fe him an ten ova! So the suspence a kill mi lol ppl unu know a who
4 thoughts on “WHEN SHADING ONE’S WHITE TONGUE BECOMES QUESTIONABLE”
Big pussy Brianna we know a you send in this you nuh smart a blood clawt! The time you have cock up a watch the gal blood
Clawt page and worry bout her tongue ! Go worry bout you house weh kotch on two block and try go secure it that it nuh wash weh inna the flooding weh a gwaan! And F.Y.I THE GAL NAH TEK NOBODY MAN! SHE LIVE WITH HER BABY FATHER and a it a mad the Bitch say she nah get no ownage! Brianna you shape like hardo bread just big and barky go drink bleach and go sleep bitch and low the blood clawt gal.
bitch fuss ting a my man don’t get this shit twisted, I don’t throw shades bitch if uh read u will understand. But I get it you weren’t the favorite in school , due to how this sad bitch name briana post mi fukin picture bitch dis cah hurt mi or move mi try again uh just a gi mi fame. A my tongue n a my mouth so push uh hand dun uh throat and vomit bitch.
Once a bitch cah cum ina mi face uh nuh bad bitch get dat, so why the f**k uh a watch out mi page suh I see I entertain u well don’t stop follow mi hun ❤❤❤ alot more in store anything mi post a my own so try again.briana.
Bout shades go get a education n a job sum weh fi rest uh head nuh d Ole pop dun house weh two block a help keep it up lolol uh window weh caRd board a help fi keep out d rain…. not even ago go nuh further briana anuh my fault d man just fuk u n nah upgrade uh bitch
Ewwwwww!! That tongue needs a fish brush.
Big pussy Brianna we know a you send in this you nuh smart a blood clawt! The time you have cock up a watch the gal blood
Clawt page and worry bout her tongue ! Go worry bout you house weh kotch on two block and try go secure it that it nuh wash weh inna the flooding weh a gwaan! And F.Y.I THE GAL NAH TEK NOBODY MAN! SHE LIVE WITH HER BABY FATHER and a it a mad the Bitch say she nah get no ownage! Brianna you shape like hardo bread just big and barky go drink bleach and go sleep bitch and low the blood clawt gal.
bitch fuss ting a my man don’t get this shit twisted, I don’t throw shades bitch if uh read u will understand. But I get it you weren’t the favorite in school , due to how this sad bitch name briana post mi fukin picture bitch dis cah hurt mi or move mi try again uh just a gi mi fame. A my tongue n a my mouth so push uh hand dun uh throat and vomit bitch.
Once a bitch cah cum ina mi face uh nuh bad bitch get dat, so why the f**k uh a watch out mi page suh I see I entertain u well don’t stop follow mi hun ❤❤❤ alot more in store anything mi post a my own so try again.briana.
Bout shades go get a education n a job sum weh fi rest uh head nuh d Ole pop dun house weh two block a help keep it up lolol uh window weh caRd board a help fi keep out d rain…. not even ago go nuh further briana anuh my fault d man just fuk u n nah upgrade uh bitch
What is going on here…..