Hey pinky HMID, so I was dating dis guy, we Never did official, jus was getting to know each other,
anyways him did tell mi seh him single n mi neva believe so mi decide fi find out fimi self. Mi know somebody in di community him live, so mi do mi research n find out seh hm have him woman weh a breed. Confront him bout it! Him ago seh him and him babymada lef and because she Nuh have no where fi go mek she a stay with him. Yuh see bcuz mi a young girl n we in 2020 n yamhead days doneeee! Mi decide seh mi ago stop see him. So I did cut him off, Him nuh stop text dun mi phone bout how we can mek it work, neva give in mi jus block him instead. Couple days afta waah numba call me, when mi answer is him breeding woman 🤦🏽♀️ she tell me fi stop tek her man, and when she see me she ago mash up mi face😂😂😂😂 mi not even argue with her enuh just laugh and hang up. Bout waah 3 wks afta dat mi a walk ina Mobay and see this preggy lady come up to me and a cuss how mi a b**
And all chuckkkkkkk mi enuh!!! And yuh know seh mi turn around and walk weh lef her cause I’m not going to fight a pregnant lady. U see afta dat. Di lady torment mi lef, right n center! She stalk mi on Instagram, Twitter n Snapchat and a send threat! She would private her numba and call mi phone till thy kingdom come n mi naah ansa.
Sender, me love you spirit. Go file a police report against de gyal and carry you minor sister to file one too.
No mek de gyal cause you fi catch a police record. She ago “win”. After you file the report and she test you with or without the belly…it becomes self defense. She a use de belly fi shield har assaults and figet say it mus drop.
Sender Bravo on your self control, because me a tell her to please leash her dog whey a stray long time & if she cyaan control him muzzle him or carry him go mek vet put him down. Women can’t come to terms with the fact that them man find another woman desirable, so they unleash them wrath on the woman. Baby mumma you sleeping with the enemy, him nah stop cheat
Just avoid her belly and aim for her face. She need couple box well to wake her tf up. Don’t worry the baby won’t feel a thing.
Go easy sender. Go report to the police,no go lick her it ago look bad on your side.
Somehow I dont buy this store, women have good instinct. Sender yu still a see the man. Anyhow to the baby mother the problem is your man, if is not she it will be somebody else.
How often the instinct on point?
All if she have good instinct wha dat have fi do with her harassing the girl and her younger sibling? On top of creating public drama when the girl go on the job interview
If har instinct was that much on point she wouldn’t a breed fi man who still a look elsewhere.
If this was 15 and more years ago she catch a kick unda har belly bottom mek she go quat. This female kumbayah shit have limits.
Idiot babymother before she go fight the man that don’t respect or regards her belly
A yam head that a dem mek man do them all type of things cause dem act desperate and willing fe get lock up fe dem community cockey man
No wonder the man do it him see she dumb
Dem cyaaah seh yuh neva warn har goodie. Yuh stop tek di man?