WHEY DI PIC SEH SENDA?

8 thoughts on “WHEY DI PIC SEH SENDA?

1. Sender Jesus walked with thieves and prostitutes when he was on earth. Only the priests and scholars turn up them nose pon sinners. Sender make sure say yuh hand dem clean and u naah fornicate, rob, steal, badmind or tell no lie cause if so then u nuh much better than the two ppl dem weh she stand up wid.

2. reallllllllllllly this is so stupid so because she is a christian she must not socilize with lesbians???

sender arent they ppl too?

unuh too damn judgmental, leave all judging to god!!

how u think you win soul??? god nuh pick and choose who he wants

3. Sender really? come ere deh likkle cause it look like yuh nuh busy..so what you and Christian Sophia have (in common) Why yuh put har pon the wall? Pastor-hood?

4. Sender you are a hypocrite because in this day and age somebody in your family, your friends or even your coworkers are gay. Please STOP! It just say you don’t like the girl and done.

5. DA SENDER YA REAL DEVIL OR HIM FOLLOWERS.. GET THESE BEHIND THE LADY SENDER AND YUH SORT OUT YUH MISERABLE DARK LIFE… HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

6. Sophia is Christian only when she go church she’s still a private whore . True shaki Baptise and get a visa that’s why she run go inna church too and she nuh get no visa

Leave a Reply to Official Latty Cancel reply