she ah dash out shade leff right and centa… dizzy and yoli get shade, mike get shade, nicole join di club and start gi sasco some bun too…bun fi bun ah dweet lauren ah set di trend fi unu uptown clean like whistle folks
Laugh afta dem yes Bella. Lol. Him a give yuh bun an look how karma whopp him good. Dwl. Him get back di bun from weh him least expect it. Lol. Tink dem money can hold yung gyal. Lol. Everybody coming outttttt. Yoli. Lauren. Heh hayyyy. Who’s next???
Right, she just had to make it soooooooooooooooooo obvious.
She petty Betty right now, gwan through Charlene.
Now just move on and live your best life; your looking good you will love again.
Charlene ppl get divorced, break up every day, you not the 1st or last.
Mike thought he wasn’t going be re-payed for his slackness??
She’s just as worthless , sitting over there a “kept” “married “ woman working patiently for what might I ask …..the last laugh ! Such a disgrace . The last laugh could’ve been HIV ..but carry on..di whole lot ah unu fool fool ..Charlene ,,,corlene..whatever her name is included .
Laugh affa dem bc yes Charlene, who laugh last laugh BEST. Mi seh, from the year start a pure drama, one thing mi realise seh di woman dem nah siddung an tek bun anymore, a bun fi bun now and mi love it. Wonder who next? I hope Kasi bun Bolt and lef him fi a better man.
Bun fi bun? That’s why nuff murder suicide ah gwan. How about jus lef
Jus raaas lef. Have a mature discussion and lef. Y bun jus to stay and Mek the other partner find out ??????? Some ah unuh ah play wid ppl and unu life and nuh realize devil rampant. From last year to this year, how many murder suicides were there in Jamaica?
So Charlene really sit down and a eat PopCorn over her husband’s love triangle ?
Not wid popcorn but popcaan
Raaaeee Charlene leave your ugly husband to time! Just secure the bag mama
she ah dash out shade leff right and centa… dizzy and yoli get shade, mike get shade, nicole join di club and start gi sasco some bun too…bun fi bun ah dweet lauren ah set di trend fi unu uptown clean like whistle folks
Laugh afta dem yes Bella. Lol. Him a give yuh bun an look how karma whopp him good. Dwl. Him get back di bun from weh him least expect it. Lol. Tink dem money can hold yung gyal. Lol. Everybody coming outttttt. Yoli. Lauren. Heh hayyyy. Who’s next???
And just like sand through the hour glass so are the days of our lives.
And there u have it just like that Charlene had the last laugh.
Charlene a read the website and a follow the drama too
Right, she just had to make it soooooooooooooooooo obvious.
She petty Betty right now, gwan through Charlene.
Now just move on and live your best life; your looking good you will love again.
Charlene ppl get divorced, break up every day, you not the 1st or last.
Mike thought he wasn’t going be re-payed for his slackness??
Charlene, Charlene, if a laugh a pap up mi baggy. You are the BOSS LADY
Charlene is my kinda petty lol laugh Affa dem mumma
Petty LaBelle
She’s just as worthless , sitting over there a “kept” “married “ woman working patiently for what might I ask …..the last laugh ! Such a disgrace . The last laugh could’ve been HIV ..but carry on..di whole lot ah unu fool fool ..Charlene ,,,corlene..whatever her name is included .
You aguh Leff Charlene enuh….. leave har out!
Big up urself Charlene beg you some of the popcorn mek me watch the movie to. Karma is a bitch. Poor money mike stress out.
Laugh affa dem bc yes Charlene, who laugh last laugh BEST. Mi seh, from the year start a pure drama, one thing mi realise seh di woman dem nah siddung an tek bun anymore, a bun fi bun now and mi love it. Wonder who next? I hope Kasi bun Bolt and lef him fi a better man.
Bun fi bun? That’s why nuff murder suicide ah gwan. How about jus lef
Jus raaas lef. Have a mature discussion and lef. Y bun jus to stay and Mek the other partner find out ??????? Some ah unuh ah play wid ppl and unu life and nuh realize devil rampant. From last year to this year, how many murder suicides were there in Jamaica?