Goodmorning to all
Metttttt big up yuh self everybody a wonder who uuh be uptown and why yuh have everyone a walk pan egg shell. Dem a try figure out if you’re a man or woman, if yuh a ghetto Gyal or a fellow uptown person. Due to how you’re able to dip up under any and everyone and still be intellectual and have a sense of reasoning Dwl. Anyways dem lucky gwaan do yuh thing ya Met.
Anybody know anything bout him? Garfene ? Mi just get a vibe seh him a batty man I could be wrong but him deep inna Terri life and mi just affi wonder if him lean or straight. Send een sumn bout deh boy ya.
Sender yuh late him a big batty man
Sender yuh late him a big batty man an Terri so called bestie
mi nah lie come in like a him she married to cah she and the husband not even go pon vacation as much as she does with garfene
he is a “BIG FISH” him & terri-karel go everyweh & do everything thats all i can say cause me no wah tell lie pon nobody ova yah. I dont like terri-karel, she comes off as a major social climbing freak who the media shoves down our throats!!!! mer man-royal voice dont fit tv nor radio plus i dont see her big fat husband again, she is a next one who nuff up dem pickney ina video light too much
Garfene is GAY and has been so since campion days
Y this gay boy sen in hi own Story.
Terri is a super cool,humble n charitable person. She’s the ideal bridge of near perfect balance between all things uptown n downtown. I can’t nor won’t tell anybody fi nuh cuss her but I would think it misdirected. Primarily because a really Garfeen a di tory n a really him unno tek umbrage with n not sweet Cutie pie Terri don’t it!!!??
Sigh, stop trying to out people. It is not cute!!!
Sender every beauty queen/ diva has a gay bestie.
Oh no uno nuh do him so bad, he is a nice person for real. Mi nuh like b men, however he really has a nice personality. I have done a few jobs with him n he is very organised n professional though. Teri on the other hand don’t know why she marry the guy, maybe she is a lesbian n wanted a man to cover it up. Now a days it seems like lesbian n guys are BFF n are becoming the norm in jamaican uptown society more n more. Teri husband have money n position so maybe she wanted a promotion at gleaner Das why she marry him. But everywhere she goes is she and Garfine. Terry need to marry him.
Sigh Terri is a sweet person from Campion days don’t think she deserves the bashing at all. She real man. I think she and her hubby has been split for a while. Garfene is cool.
Who was/is terri married to ?
Who cares of people sexual orientations these days tho?.
Both cool persons who clearly having fun.
Black retarded people just hate seeing their own happy….