KENNY CAN U PLEASE COME CLEAR UP THIS.
ACCORDING TO STACY THE WOMAN UPTOP IS YOUR WIFE SO THE PEOPLE WANT TO KNOW WHOS DEBBIE TO YOU?? THE BATTLE BETWEEN WHO OWN DI MON CONTINUES .
16 thoughts on “WHO OWN KENNY?”
“Stocker”- that does stocking of grocery stores ect, or “stalker”- someone that harass someone with unwanted attention?
It’s fairly simple. Who’s name is on the marriage certificate? Who’s does he live with? Who has his last name? Who will go to jail for 3 months and be fined?
Section 255.17 of the New York State penal law states, “A person is guilty of adultery when he engages in sexual intercourse with another person at a time he has a living spouse, or the other person has a living spouse.” According to the law, an adultery conviction is punishable by up to 90 days in jail or a $500 fine.
Ah deebi mon Ah deebi mon stacy yuh soon get Beating of your life remember that!! You need help likkl girl every weh yuh tun u n somebody at it you need a life yuh sick stomach yuh have two kids my girl you need fah grow up yuh nuh see duppy deh pon yuh all yuh babyfather did Haffi run Weh cuz yuh put him inna deep batty hole YUH NEED GOD!!!!! but I sorry for yuh cuz mi sah the BEATING YAH NUH NORMAL
Get the fuck out of here who want Kenny bitch y’all stay baddddddd like bleach out like all Kenny do is eat out every pussy a who want him wifey You look like a duck if you don’t come out of your house with out make up you dead gal you ugly like bout…. Debbie you stay good and you look good if your pussy big it’s just because Kenny don’t have any dick so him have to suck pussy good… move ugly gal bout wife a sorry Kenny sorry fi you you ugly to bloodclot
Stacy cum off yah live suck hood gal wen yuh get dis beaten all God and yuh dead beat baby fada ago feel it which part him deh
Sorry Tony hype neva record wen him cum inna yuh mout walking freak careless gal yuh Hole big and ugly like
Every body knows Debbie a Kenny life line whore yuh walk and mine mon like dog Suh u get yuh baby fada wid clothes and shoes cas him neva look tidy yet and did in need
Big hole suck Uncle and Tony hype hood Stacy tell people how yuh Hole did stink up Uncle Benz Bitch and u vex Wid him after him smell yuh and couldn’t fuck
Tell the world how u luv swallow cum yuh see how yuh mout foam up pon live wid Tony hype cum inna yuh rotten mout. Wet mout Stacy nasty freak yuh vex when Tony leak yuh pussy picture and sorry him neva record you a suck hood mingy Bitch
Every fren u have yuh haffi buy dem bitch yuh walk and buy fren and mon like dog and vex wen dem tired of you and sale clothes yuh thief Dutty gal Nuttin u wear mek sense Bitch bare old outdated shoes you still ah wear and tings pon sale yuh baby fada hateeee you
Yuh own cousin Wendy hateeeee yuh bloodclot all yuh own mada a just Tru clothes she deal wid yuh Bitch go look a life yuh head always sour and stay bad and hypeness nuh fit you. No mon yuh fuck own yuh all yuh first baby fada who’s a Yankee hate yuh and don’t own yuh pikney
All Yankee a road despise yuh Bitch u di only gal mek a Dutty Yankee boi weh easy fi get don’t own you how can you talk about any body relationship???? Not even a Yankee u can keep much less homeless dog Like Jdawg
Suh who is Kenny wife since him nuh want Debbie?
Who does Kenny live with and is he married or not? Who is the person in the pic?
Who Kenny going be to Atlanta? Please answer dem question deh for me because this seems personal
Kenny only love one woman until the day him dead that woman have his heart …. Kenny don’t even love anyone but her so all the fighting and killing up y’all self don’t even matter to him Kenny is a big joke him love the fact that you guys are fights over him it make him feel good and alive.. Kenny you walk round every day sad hurt and broken heart you don’t even want the ugly wife you have you Need to tell The truth and set your heart free
“Stocker”- that does stocking of grocery stores ect, or “stalker”- someone that harass someone with unwanted attention?
:ngakak :ngakak :ngakak fuss ting mi see gal fi can cuss and spell.
It’s fairly simple. Who’s name is on the marriage certificate? Who’s does he live with? Who has his last name? Who will go to jail for 3 months and be fined?
Section 255.17 of the New York State penal law states, “A person is guilty of adultery when he engages in sexual intercourse with another person at a time he has a living spouse, or the other person has a living spouse.” According to the law, an adultery conviction is punishable by up to 90 days in jail or a $500 fine.
Ah deebi mon Ah deebi mon stacy yuh soon get Beating of your life remember that!! You need help likkl girl every weh yuh tun u n somebody at it you need a life yuh sick stomach yuh have two kids my girl you need fah grow up yuh nuh see duppy deh pon yuh all yuh babyfather did Haffi run Weh cuz yuh put him inna deep batty hole YUH NEED GOD!!!!! but I sorry for yuh cuz mi sah the BEATING YAH NUH NORMAL
when me see the topic me think a dj kenny fr new york cause him sneaking bad. his baby mom forever throwing subs and want to fight
No bodyyyyyyyyyyyyy don’t want Kenny him belly f***ing big like all him good for is to suck pussy him cocky short like a baby suter bitch bye
Get the fuck out of here who want Kenny bitch y’all stay baddddddd like bleach out like all Kenny do is eat out every pussy a who want him wifey You look like a duck if you don’t come out of your house with out make up you dead gal you ugly like bout…. Debbie you stay good and you look good if your pussy big it’s just because Kenny don’t have any dick so him have to suck pussy good… move ugly gal bout wife a sorry Kenny sorry fi you you ugly to bloodclot
Who the fuck is Kenny him Bleach out and stay bad him belly big to rasshole
Stacy cum off yah live suck hood gal wen yuh get dis beaten all God and yuh dead beat baby fada ago feel it which part him deh
Sorry Tony hype neva record wen him cum inna yuh mout walking freak careless gal yuh Hole big and ugly like
Every body knows Debbie a Kenny life line whore yuh walk and mine mon like dog Suh u get yuh baby fada wid clothes and shoes cas him neva look tidy yet and did in need
So the word is Kenny run gone atlanta to the next gal left Debbie , unu try nuh come trace me
Internet bad gal Stacy every party u go u stand by door and security Bitch u don’t walk around stop act like yuh bad dwrcllll
Dj Kenny yuck.
Big hole suck Uncle and Tony hype hood Stacy tell people how yuh Hole did stink up Uncle Benz Bitch and u vex Wid him after him smell yuh and couldn’t fuck
Tell the world how u luv swallow cum yuh see how yuh mout foam up pon live wid Tony hype cum inna yuh rotten mout. Wet mout Stacy nasty freak yuh vex when Tony leak yuh pussy picture and sorry him neva record you a suck hood mingy Bitch
Every fren u have yuh haffi buy dem bitch yuh walk and buy fren and mon like dog and vex wen dem tired of you and sale clothes yuh thief Dutty gal Nuttin u wear mek sense Bitch bare old outdated shoes you still ah wear and tings pon sale yuh baby fada hateeee you
Yuh own cousin Wendy hateeeee yuh bloodclot all yuh own mada a just Tru clothes she deal wid yuh Bitch go look a life yuh head always sour and stay bad and hypeness nuh fit you. No mon yuh fuck own yuh all yuh first baby fada who’s a Yankee hate yuh and don’t own yuh pikney
All Yankee a road despise yuh Bitch u di only gal mek a Dutty Yankee boi weh easy fi get don’t own you how can you talk about any body relationship???? Not even a Yankee u can keep much less homeless dog Like Jdawg
Suh who is Kenny wife since him nuh want Debbie?
Who does Kenny live with and is he married or not? Who is the person in the pic?
Who Kenny going be to Atlanta? Please answer dem question deh for me because this seems personal
Kenny only love one woman until the day him dead that woman have his heart …. Kenny don’t even love anyone but her so all the fighting and killing up y’all self don’t even matter to him Kenny is a big joke him love the fact that you guys are fights over him it make him feel good and alive.. Kenny you walk round every day sad hurt and broken heart you don’t even want the ugly wife you have you Need to tell The truth and set your heart free
Woieeee me live fi see Stacy quiet now dwl
Her file release Suh she quiet up pon IG :2thumbup