WHO ROCKED BETTER THAN?

64 thoughts on “WHO ROCKED BETTER THAN?

1. RIHANNA EXECUTED THE LOOK HANDS DOWN. APLE TAKE A PAGE OUT OF HER BOOK NEXT TIME OK. IM NOT SAYING YOU DIDNT LOOK GOOD IM JUST SAYING YOUR BOOTS DIDNT DO YOUR OUTFIT ANY JUSTICE.

IF I HAD A GUN TO MY HEAD AND I HAD TO CHOOSE IT WOULD BE JEN BUT TO BE HONEST NONE OF THEM PULLED THE DRESS OFF. JEN HAIR WANT A GOOD WEAVE, BOBBY HAIR COLOR IS WAY TO RACHET. THE ONLY THING I MUST SAY IS THAT I LIKE JENS SHOES BUT IT WASNT FOR THE DRESS. BOTH ARE EPIC FAILS TO ME.

1. Oh my…APPLE! Two Chainz got de whole short set and jacket fi match de boots! LOLOL

Stop thinking because you wear piece a cloth like people whey have money mek you clothes de “best’…lol damn eskimo design boots…Rhianna white frock soften the designs yu black frock choke dat shit. P.S. stop feminize yu man!

MET!! Can yu put dat thing name bobby whey look like a mongrel german shepard mix pon time out. if yu nu put up har face fi de rest a de year dat would be grand.

2. Nothing but the best but it doe fit u.too much a gwaan fi that shoe.l v belt chanel bag tom ford shoes too much designers man.jicon look like him suit a choked him.

1. But wait deh Anonymous…..Lol. Yuh too bad eeh nuh….but mek we check out Rhianna cause har dress mus be a name brand….di bracelet is Chanel and di umbrela ella ella hay hay …..is also a name brand….Suh Rihanna too corowzzn too wid di heap a brand dem ….Dwl. Plus di 2 a dem have on 2 ugly frock man. Cho…..Yuh really bad anony…..Yuh need Shani fi put yuh ina bad ppl corna…..Dwlllll

3. Needa di forbidden fruit or Rhi-Rhi nuh rock it none tall. It look fool pan di 2 a dem. An di truth is….if it wasn’t a name brand boots….nuff ppl wouldn’t even look pon it much less fi say it look good. Dem ugly maaan. Very. Cho. Lol. Give a pair of dem ugly boots to Trina and watch that girl work ittttt or even Keisha Kaoir. If di outfit dem did even have likkle color….not multi….but even one skin tight red dress or even bright yellow……But mi know Tom Ford bex wid Rihanna an di fruit. Di odda pic…..Kmt. Jen look nice.

4. Bobotte mek the dress look cheap.take off that hot clour pink shoes the dress aready a show it colours.the bag and the hair need to go.bobbett look like rainbow.

5. Good afternoon Metty and Mettyers :peluk
    an wen feds tek dem n it reach a jmg dem wah wi fi fine sympathy puhleezeeee a unnuh seh hype n bruk. Justin loks relaxed his suit has space but jay a yu seh copy all di wayyyyy all di man colah u tek :nohope:

apple no words caw mi nuh noe ow unnuh suh brite an wah match up wid celebrities….you noe bobette face fava jen..tuff n long alike…jen yuh lose too much weight offa yuh face

1. @Zerva yes shi very bright….local, none working, none trust fund, none inheritance, credit card scammers/teif, klepto, lying, fake ass celebrities. Hey Happle how is the house shopping/hunting going local celeb? Have you made any offers yet? Have you decided whose name you are going to put the house in? We can count on you to keep us up to date.

1. Evening zerva I don’t know a weh di Feds a wait pon fi pick dem up yuh noe dem sick mi stomach dem too hype I’m all for people doing them and getting theirs but be low key man dem just want people fi talk and when trouble come all dem have fi look pon a bag, boot and clothes. Yuh see how dem shut down di Gov’t since 12am dem think dem green card hold any weight these days.

6. Dem a followers mi see moneytrain a beat sweater Fr wha day.when mi look jicon in sweats jue evaclean man dem bunch off followers get uno own style.

7. Too much tings a gwaan wid Bobette coordination…floral dress, two color hair…too much tings ah gwaan man. It Mek mi start tink bout garden of flowers

8. Happle girlllllll please don’t go there (in my best yankee voice). You are a wanna be. Mi still nah change mi comment from yesterday, but please nuh badd guh desso oooooo
    Man face Bobby even though Jen nuh look too too good inna the dress, yuh was a #EPICFAIL.
    Jay yuh suit look tight and very ‘huncomfortable’ yuh do look like yuh was choking.

9. Hmm thinking what’s the difference .. Oh I know! One lives in an attic & the other a basement .oh Ok. FOH! Priorities not in chick but bitches worried about Tom Ford & celebrity.. Dem can’t lock up apple n jadion I’m sick of them

10. Thief the best clothes and shoes but live in basement attic and one room…. Big up the dancehall superstars don’t own nothing in America other than what can wear on them back…. Set a ole fool

11. Both of dem rock it an if apple di put on di same dress like rih shi wudda luk same way becauz shi great like dat har man spend gud money pan har dat shi can luk gud nobody dont noe dem plans if shi dont hav any docs so wat shi get dem 1 day let dem worry about wat is gud for dem becauz as far as mi si peer blessing big apple an jay fi life!!!

1. I’m very sorry to say…her man did not spend that money on her because he doesn’t have that kind of money…What he did was steal hard working people CC information and rob the stores fi mek har into a very local (church avenue) local celebrity.

1. Jay icon look damn good..look like a real icon. Jamaican have the most set a Badmind people you can’t please dem .

12. rhianna nuh luk much betta dan rotten apple coo pon rhi rhi hairspwile an di ugly frock! happle yu shuda wear wan a yu many body suit wid di boot deh kiss teet

mr bobby di hair nuh fit yu it ugly di dress can gwaan but yu nor jen nuh wuk it :tkp

13. She would look better if she didn’t out on that LV belt because the dress looks like it have on a bow….. She should have worn a more body fitted dress but I think the boots are hot….

14. DEM CANT BE SERIOUS, DEM REALLY A TRY COMPARE DEMSELVES TO MUTIMILLION DOLLAR WORTH ENTERTAINERS. DEM REALLY DELUSIONAL TO RATID CUP. JUSTIN, RIHANNA AND JHUD BEEN IN DA BUSINESS FROM DEM A TEENAGER, THEY HAVE PAID THERE DUES AND ARE RRECONGNIZED ALL OVER THE WORLD AND ALSO KNOWN FOR THEIR CHARITY WORK. THEY HAVE NUMEROUS MILLION DOLLOR ENDORSMENT DEALS. SO WHAT MEK DEM 3 CLOWNS WHO KEEP $20 DANCE THAT ATTRACTS ALL KINDS OF RATCHENESS THINK THEY CAN BE COMPARED TO HOLLYWOOD ROYALTY? DEM FI GO READ A BOOK ON WHAT IT TAKES TO BE A STAR, TRUST ME KEEPING DANCE IS NOT ONE OF THE ATTRIBUTES OF BEING A STAR, THAT IS NOT HOW THEY GOT THEIR GRAMMYS, AMA’S, VMA’S

1. WOW right..I just stumbled on this page and is that all people are concerned about?? MATERIAL THINGS,!!! Do they OWN a house, Do they OWN HOUSES and have tenants paying the mortgages? If not then they need to have several seats. Designer wear so they can FLAUNT and are still BROKE. The real rich folks don’t flaunt it, and half of those celebrities RECEIVE their DESIGNER wear FOR FREE because that’s a way of advertising their brand for FREE..bunch of wanna be RICH FOLKS!

15. These people need to go back to school and get a degree and brag bout dat……bragging about designers who don’t care one bit about black people….it was the otha day Naomi Campbell and iman a cuss the designers dem becuz they r not using black models and u have these shallow minded people bragging about a name…dem sad bad….trust mi hating is not on my list just talking di truth

16. Did i just read correctly? Did someone say so what if Apple don’t have any papers. R u kidding me. This chick walks arounding emulating ever single move of the rich and famous and don’t have any papers and you think that’s OK. FOH. U just as wukliss. And as for the person worrying about Jen’s knock knee in her dress. With her frigging money she could wear what ever the f—k she wants, and don’t give a shit how it looks. I hate when people don’t have a pot to piss out of and walk around acting like the world is at their feet.

17. Did i just read correctly? Did someone say so what if Apple don’t have any papers. R u kidding me. This chick walks arounding emulating ever single move of the rich and famous and don’t have any papers and you think that’s OK. FOH. U just as wukliss. And as for the person worrying about Jen’s knock knee in her dress. With her frigging money she could wear what ever the f—k she wants, and don’t give a shit how it looks. I hate when people don’t have a pot to piss out of and walk around acting like the world is at their feet. @CAP mi tink fi yuh response even betta dan fimi. Yuh believe these assholes mah.

18. Ppl ah talk bout basement so wat shi nah sleep pan ah gal floor shi inna di basement wid har family dat love har an har man dat love and respec har nuting nuh wrong if she is a young lady dat takes care of har self she likes top of line tings an har man is okay wid it give it up guys becauz unuh ah nuh apple or jay bettaz unuh can talk till gad cum APPLE AN JAY IS GOING STAY LOOKING GOOD HEY JAY YUH NOE SEY AH TIME YUH ASK APPLE TO MARRY YOU REAL TALK IT NUH MATTER WHERE SHI LIVE NUH WATCH NUH FACE JUS GUH THRU MORE BLESSING AN BOTH OF YOU BE SAFE!!!!

1. so did I read correctly?? They live in a basement and have BENZ and BEAMER…off to scratch my head ‘cus something highly wrong!!!

19. Out of all the pictures…….tight as his suit may be Jay looked best, the white shirt did wonders for the suit! Ladies all detracted from the look. Bobette the hair messed up the look, the dress was doing enough to the eye’s on it’s own. As to Apple…..wait was that “to” used correctly…. 🙂 as to Apple and RiRi….can’t compare RiRi is rocking her’s because she can on a rainy day going particularly nowhere and Apple nice just to much different brands and not a whole lot of thought……guess she figured the shoes speak for itself as no one has dropped it on the scene yet…..Twinny and the gang, your up next!

20. Y these people. A,worry bout this girl apple an papers leave the girl alone cause a Nuh she alone nu have papers inna foriegn some a unuh wa a chat don’t have none either bad mind is sailing tho

1. pon a seruss note doah smaddy caw really deh a farrin a preten fi b celebrity inna thousands a dollar threads n caw buy status?? no mannnn if a evn fi tri it nuh luk gud no wondah dem caw dun wi as jamaican suh gosh man :nohope

1. Buy status……..and when they finger print her, money down the drain. What should “of” “have”…….what should’da (in my black sothern voice) been done prior to police contact can no longer be done…….Apple gwaan mi gyal(J’can voice)…….ah love it!

21. I don’t think Apple’s papers or lack of should be mentioned everrrrraaaay time, continue to by your brands as you can no longer get papers under your name Apple…….you are now a record holder and would be detained and deported if ever you believe you can apply legally. Wear yuh ting dem girlfriend come what may!

22. Mi say mi nah lie apple n dutty stinking jadion sick mi if I did ever know them mi tell d Feds weh dem live!! F**king cunts walking all bout a f**k up ppl credit .. Unu need fi deh ah jail these dirty criminals WHO WA BEX BLOODCLAT BEX CUZ I DONT GIVE A F**K !!!! Dem ah criminal do u know how hard it is to fix credit & how devastating to the person them frig wid! Mi say man mi can’t wait the day dem Mek headline news STINKIN SHIT DEM

23. apple stop walk and run down.brand,a bare walk yuh walk and borrow fi stay good. you a broke bitch living off jay .wid yuh mix brand fake and legit.please.what you gonna do when jay pack up and leave yuh dutty sadamite self.hes just using your nasty dutty rass beacuse yuh nuh stop gi him bare three sum fi hole him and nuh stop suck him buddy like dog and still ca hole him. hes still out there looking for a woman because u nothing but a slut.stop walk and f**k pon jay. the man say yuh bad pon yuh mouth.yuh can suck cocky good.your outfit flop,come bck better next time boo.

24. apple stop walk and run down.brand,a bare walk yuh walk and borrow fi stay good. you a broke bitch living off jay .wid yuh mix brand fake and legit.please.what you gonna do when jay pack up and leave yuh dutty sadamite self.hes just using your nasty dutty rass beacuse yuh nuh stop gi him bare three sum fi hole him and nuh stop suck him buddy like dog and still ca hole him. hes still out there looking for a woman because u nothing but a slut.stop walk and f**k pon jay. the man say yuh bad pon yuh mouth.yuh can suck cocky good.your outfit flop,come bck better next time boo.

25. Suh as a dancehall trendsetter mi believe unu fi have unu owna style y copy a celebrity to whom u guys can never compete with. Money talks and bullshit walk. Words to the wise celebrity stock dem money and designer give dem shit fi free, suh spend unu last $$$ pon name brand because unu wah show off pon people a full time we as black people wise up.

26. Apple u a u bleach out man weh lip blk like suit him have on, agree with u baby girl them copy celebrities half a the time celebrities clothes them no tan good. Most a di people them inna di pawty looks like zombies in plant cheek face stiff like starch oonu just f**king ugly stay baddddd. Onu be oonu self one a them fine day oonu batty a face going to rotten off. Most a oonu inna di pawty a knock off!

27. All dem can do is talk! Boi luk how dem sey dem wudda call feds mi fraid ah ppl di gurl an har bfather nuh duh nuh bady nuting an dem ah wish bad fi dem FIRE BUN NO WEAPON THAT FORMED AGAINST APPLE AN JAY SHALL PROSPER BUN UP BICTH, SEXY APPLE SUCK JAY COCKY OUT DI ROOT IF YUHFEEL LIKE IT AH UR COCKY DAT AN HIM DUN SHOW DI WORLD SEY AH YOU HIM LOVE AN WANTS YOU GUYS ALL OVER NET LOOKING GUD!!!

1. Shut the f**k up mi wa call Feds pon u nasty rass to lmfao !!! Dem no do nobody nothing??? What is friggin wid ppl credit???? Kmt ludddddyyyyy FEDDDSSS where art thou lmfao

1. I dont believe is people credit maybe that was back then but I really dont think dem would still be doing that now

28. @Met is people credit still apple ah use I know this for a fact. A friend of of a friend of a friend get the link from apple and jayden. One day my friend ask me if I knew them I said HELL NAH! :ngakak apple the next time you show your face in my store I guarantee you I’m going to call the police on you. Fear warning! :travel :cendol

29. It looks like this couple have a bad name out a road andif they are still dealing with people crcredit they will be dealt with soon, god sees all let god be the enforcer don’t block ur own blessings wishing bad on someone..

30. These dancehall want to be celebrities kill me. All they do is sit down and turn pages in a magazine and copy the real celebrities style. And love chat bout dem original and trendsetter. Just because you change it up a little doesn’t make you original. Kmt

31. No matter what oonuh say though a one ting me never hear Jay name call up wid no other bitch. Him know better than to diss apple fi none a oonuh. Can’t believe y’all so jealous of di ppl den. Let them breathe good God

32. Jaden use to f**k John John baby madda zalieka so what are you talking about @WEH HIM WELL USE TO POSE UP WID HAR INNA PARTY ASK APPLE BOUT DAT

33. Him all tek Zalieka shopping this was before she went to jail the other day. She’s out now but I don’t think they are messing around these days, But zalieka did give rotten apple a run fi har money :ngakak :ngakak

34. Met ask one simple question, ONE! not two are three, and di question is who rocked it better? Why sumuch ppl stray from di topic an gone pon weh dem live an weh dem a do fi money an who a f**k who an all dese tingz…di way dem choose fi live dem life a fi dem bizniz why unu a hurt so much? A nuh unu a go to jail! a nuh unu a get dip! Why not keep di comments in context wid di topic? All dese other shit nuh relevant! mi hear smaddy all a plan fi inform pon di ppl dem loll bwoy unu good mi naa lie lmaooo

35. jay name not going to cal on no other bitches because apple give him girls all the time. apple and jay nuh ramp fi suck the gal them pussy. them suck down cristine stone love baby mother pussy. apple a big freak, she nuh ramp fi eat pussy. apple wear lots of fake brand. and the real ones she return. apple please take 1 picture of all ur bags , shoes and yuh name brand clothes and belts.apple and jay bruck like dog them just love attention

Leave a Reply to Noisy Cancel reply