It’s my first time writing in. I want it to be known that Suwayne aka Suwayne fashion from New York – Bronx is a thief and ah scammer. Him work with the African dem and use people (Edited) and sell it back. Him also thief from innocent working class people by making them believe he will flip their money but him end up flossing with it just so he can keep up in the spotlight wid di other Bronx man dem. Him need fi continue , Do him taxi work and Mek him honest bread, because pretty soon him a guh theif from the wrong person and get waah him a look fah! What happen to work fi yuh own, him waah easy life that why him start Mek man f**k him in his ass just because him nuh waah work fi him own things. Suwayne guh party every week ah hype and show off and him hungry. Just because him love the hype life him dis him nice clean babymother fi that fake bitch he is with now weh nuh stop sit in his face with har stinking p**y. Him tell me personally seh har p**y stink and him deh wid har because people seh him hype and he is the man and how him have a hot girl weh nuff ah di man dem want. What kind of man break his family up for hype… It’s just sad! Him need fi think bout him two kids because the rate a how him a guh him prolly Naah guh live fi see them big. We all know he is a bitch ass nigga! Suwayne ah try keep up with the Jones but him fi know seh dem have dem dutty money and them link! ️Stop follow back ah man and guh pay back the people dem money!
Suwayne, fi a likkle boy you file big and thick. MET, mi love your summary at top, but yuh miss out di batttyman part. Lol
:nohope:
big fish
This quiet accurate
Suwayne a battyman long time him a f**k Jerry bling and sadiki white him don’t have dry shit in his ass him always hungry nordasha eye big she’s ugly without makeup nobody don’t want her pare lie suwayne tell
I would of Neva think so…. my god I rember when he use to work in target in my vernon. Go from target to batty f**king :nerd
dwrl!!!
Yuh waah name brand and yuh nuh want work fi waah yuh want , suh yuh affi guh f**k fi it . Tek f**k in ah yuh batty yaah Suwayne…. DWL!!!
No sah! I nearly died at this comment
Dwrl madddd things tell mi more about suwanye
Unuh leave the boy alone y’all mother f**kerz been sum haters
HATE ON WHAT HIM A BIG FREAK AND GAY IN ONE
Suwayne mouth stink like battyhole
NO LIE SUWAYNE HIM GIVE ME DI BEST HEAD EVER
HIM HEAD GAME TUN UP LOUD
Finally somebody put in pan blast
suwayne look how u did nice and quiet when u just come here. Im sure this is not what u came to America for. You need fi refocus your life man. you have your kids and yourself to worry about. Not name brand shoes and champagne inna dance.
Suwayne am offering a head giving internship….if ur qualifications match my requirements u will be hired full time with benefits,401k and car allowance…….
it run inna him genes, him have a sister name Trudy from Philly she a di worst human being alive, when it comes on to all of the above characteristics in the headlines of the topic
Sum a unnu dirty nasty people inna Bronx fi low the yute and stop spread rumors
Look like swayne f**k the whole uno gal mek uno a chat cuz the man just want him pretty browning and naa gi uno a chance uno gweh and low the yute guh sick uno madda ..
Uno low the yute badmind.
yes him fi want him browning caah ah him browning alone want him. Hate fi waah suwayne fi Guh look work and stop thief!
A true him head game tun up loud mi can testify to dat shit
Ah bowy