FEMALE DANCER RUN DUNG

ok first am really happy for sherine Scarlett she build something out of the dancing her new line of swimsuits quick question for u and your followers what is the time span for dancers in Ja cuz now Renee 630,dhq nickesha and Sher running the business hot and they got talent to me except Renee she only that twist up but can’t really dance but that’s beside the point .i remember when mad Michelle,keiva, dahlia,those girls from kobay queen latesha they use to be the dancing girls have they gotten cold or what?.only thing I see keiva doing is advertising struggle clothes and shoes and be going out every time in underwear and bra. But please answer or let ur followers comment thank u

cog-Optimized

0 thoughts on “FEMALE DANCER RUN DUNG

1. The dancers dem cum’n like the music artists dem, sum a one hit wonder, sum seasonal sum frm dem buss dem deh pon top rite chue n chue.

Latesha she has no ambition inna fi mi yeye sightings, she was even modeling wid pulse n doing many show but she meet a lil substance need WEED nd tun wukliss n luk like a struggling crackhead.
    she currently duh dancing classes n remix gage dung inna yuh swallow bag.

Mad Michelle she jus became comfortable to me but she dance at small island and currently do dancing classes as well.

Keiva she is a ghetto billboard for bleaching, bra, panty and the one knee high black boots outta all a dem doah she still duh har dancing wid the men dem n is seen more in music videos as well as tuh har closet a mean store a daoh knw rasta.

Roll yuh belly Latty she jus a try cum back wid dance weh a beat out the crablouse weh mussi unda dem cuz mi nuh get dat dance fi a beat yuh pusc like dat.

Dima get har visa mek couple appearance nd dat a dat from bout 07-08 she nuh suh ups agen

Hila who I think dance betta dan all dem out a mobay deh had a baby and a dat did hold she Back big time wen the visa nd suh did a run.

Expression dancers dem still duh dem class nd all have individual dance classes.

Marion became boom boom babymada nd stuck at dat.

Don’t even memba sum a dem name but who nuh have boutique a instagram THOT

2. Dhq dahliaden a Hartford a bounce from floor to floor marry one young boy fi get her stay and it no work him left her so she a bounce bout