WHY DEM NEVA GUH DEMONSTATE WHEN GOLDING DID IN?

Foreign Gay Rights activists ambush Jamaican Prime Minister Portia- Simpson-Miller over Gay Rights . Miller waved and blew kisses

0 thoughts on “WHY DEM NEVA GUH DEMONSTATE WHEN GOLDING DID IN?

1. She all deliver pon it…a few a swim inna de aquarium cabinet…angel fish fi starters, Hanna and she still out fi deliberation.

1. BUT IS WHAT THESE BATTYMAN REALLY WANT? PROBABLY FI THE WHOLE A WE HETEROSEXUALS FI DEAD LEFF THE WORLD GIVE DEM. WELL GUESS WHAT IT NAAH GO HAPPEN WE MAY NOT BE QUEER BUT WE ARE HERE AND AINT GOING NO WHERE. JUST LIKE HOW WE HAFFI PUT UP WID DEM. THEM AGO HAFFI PUT UP WID WE. KMT DEM SICK JANKROW STOMACH. THEM COME IN LIKE A BARREN WOMAN, DEM JUST WAAANT WAAANT. THERE IS NO END TO THIER DEMANDS.

2. That’s what happen when u put “hopes” in them head. When Bruce said “Not in my Cabinet!” dem hold dem corner but a she come give them something to look forward to.

3. Them know why them a look to her for them rights, as according to them, but show me yuh company a tell who u are, birds of the same feathers flock together, Portia know what time it is, and if night should turn into day, a lot of people would run away, Miss P, mi dash mi corn mi nuh call the sen si fowl, cluck-cluck, King and Queen sadamite and the batty gal them, what is hidden :alay in the dark one day God will reveal in the light of day, cluck -cluck.

4. Every body is the same thing mi seh , the eyes of the master fatten the cow, every body attend the same school, nuh better herring, :malu nuh better barrel, some playing sword fight., while some beating 2 pot cover together. :malu :malu :malu

5. Observer I saw that 2day n was thinking – ” wat a rhatid dou eeh? When since people lose them right fi have an opinion?” Even thou di man clearly state sey him nuh have nuttin gainst dem personally, is jus dat him more into di traditional heterosexual idea etc., is like dat nuh enuff. Its no longer okay to stay on the straight side – or even stay nuetral. If yuh nah lean n go fi dem way dem, dem bomb rush yuh n try fi bring yuh dung. Dat is my prob wid dem friggaz deh!!

Leave a Reply to Staygood Cancel reply