HMID PINKY it’s all about the coke mix up ina Tivoli so you have the WIFE, GIRLFRIEND & BABYMOTHER suh Monique (BABYMOTHER) a walk a pick har skin over everybody wah the boy fk she had har chance with him till shi go breed an tru har puy she f**k him friend them the boy (COKE) go foreign an come back an deven look pan har just tru shi fk too much see how god work the boy go back to Kandice (WIFE) wah you an yuh madda did a fight out an him talk it seh him woulda never lef kandice fi Grems you 😂😂😂 karma is a b*tch eee cause your madda try fix him fi stay wid you an it never work how you feel fi see is a girl cross the road him deh wid from your yaad 🤔🤣. you walk an tell people hogw much him deh wid fk out Poochie (GIRLFRIEND) you nuh shame fi tell people seh how him Poochie an yuh baby go out fi the baby birthday an bout the baby tell yuh seh them force the baby fi tek picture an bout yuh nuh want Poochie fi be your baby step madda an when you take a stop a over Poochie yaad him sleep when him don’t go down a kandice yaad wonder how yuh feel caz yuh did deh pan the top of the world an get flap 🤣🤣🤣 Poochie lef the balla boy wah shi deh wid because him gi har di time a di day hope shi nuh lef Him caz shi bad lets see if him can change har but one thing me afi tell har try nuh make the auntie beat har like how she beat the one a lizard town.
all you kandice due how you did a gwaan bout yuh nah go back deh suh cause a him baby madda An har family them make your baby dead an a baaay dis him disrespect yuh with other gal every minute him tell you him an him baby madda lef An Him har yuh see again but yuh shock the crowd how yuh lef wackie fi Him hope you An Him work out the best caz word ina the street seh him like Poochie an di babymadda mad fi go beat har
Wifey need some lamp oil and a whole restaurant of cornmeal delights.
How wifey look suh?
Girlfriend looks the nicest. Then baby mother and wife Inna last place wid looks.
Girlfriend looks sooooo good! Nice Chocolate (non-bleached) skin!
I for the life of me can’t figure out the excitement with BLEACH SKIN wey full ah spot .
Wife fava mange dawg. Baby girl stop stress.. so awkward all har head look enlarged. Babymadda look stress and like she on the way to looking like the wife any day now.
Lady’s LOVE YOURSELF ya man
This look like before and after pics. The man give pure stress.
Lets all join monies and put 2gedder a full course meal for di wife it will make a difference. 1800-feeddem. Di only one mek sense uppa tap desso a di girlfriend an mi nuh tell lie. Really n truly still dah post yah hudda tun up if yuh did dash een di man pic senda.
Man pic needed but Poochie!!!!! Girl look great!
Wife is half white and spend her own money and is a run way model. Girlfriend a good girl. Baby mother need she cool just tek two Panadol and drink some icool water
Baby mother wah bathe, she don’t look good, wifey live somewhere, she have hear own a place, girlfriend live wind hair mother. Baby mother is from church to chapel none a the yard diem nut meek nut sense. Seems as if everybody head a hurt diem over wifey. Nothing bout the buoy. Him say wifey. Them a girlfriend and baby mother. As fi baby mother, she walk and borrow the little clothes buck buck baby mothe, Toya own. She wah fix up, ever hungry, but true me can digest, coke, sprite and Pepsi mi hot fi all a diem droncrow yah who a style wifey, she a natural slimaz and Browning, come have me back, side and front way. Stop put wifey pan yah tongue, lick batty baby mother and hear friend them. Bwoy look like batty cloth.
Wifey look stressed and unhappy.
wifey nuh have nothing bout are she full a shit nuh have no ambition all she do a walk round a act like she a decent girl kmt candice change your life and be decent dont act it be it. you is a wicked lil girl yuh mix up from here to st ann. all a yuh friends on her a pick up fi yuh and yuh a friend killer what happen to your old friends lmao. girlfriend want a rassss like weh she a duh deh suh yuh want a bbc box tbh you and wifey deserve far far far better. you girls are out out his zone you girls are zone A weh uno a bo wid a zone Z man come on girls leave him to baby mother she seems wild like bust man thats more in his zone