International Celebrity News January 22, 2016 by Met DEM BATTEYMAN DEH TRY FI MEK EVERY BLACK MAN IN HOLLYWOOD GAY. MI NUH BUY IT Will Smith's exwife responds to Alex's facebook post saying that she caught him with a man Posted by Jamaicanmateyangroupie Pinkwall on Friday, January 22, 2016
Lady sue shim!! Shim Alexis battylexus r whateva u want name.Stop chat ur nasty lies n Go SYM straight!! Reply
Fi will mek it suh far him did affi bow out… boy anything fi feed you family but most times it go too far star Reply
I would not come out and respond to this crap and to this idiot, I would just sue his dirty likkle ass… all dis long explanation to somebody mi nuh know…mi would a sue his ass if is not true and figet di splaining… Reply
Lady sue shim!! Shim Alexis battylexus r whateva u want name.Stop chat ur nasty lies n Go SYM straight!!
Me naa see it
Fi will mek it suh far him did affi bow out… boy anything fi feed you family but most times it go too far star
I would not come out and respond to this crap and to this idiot, I would just sue his dirty likkle ass… all dis long explanation to somebody mi nuh know…mi would a sue his ass if is not true and figet di splaining…