Ive jus listen to all of wat Lincoln had to say, an Lincoln if u not rejoicing in Hero business why did u not jus keep it moving an not acknowledge him this time like the last time, as u say, u are rejoicing ur loving the mix up an the 5min attention that ur getting, but remember it iz only 5 min lol
Are dese some faggots? Den a dis dem deh a d land a oppurtunity a do..unnu gwope a ge some ppl who want a break a chance..a ppl like unnu mek dem want fe mek America great again..cant blame dem when dem see dem waste matter yah a take up space..
Met me have to luv u Hun cause only u can bring the real entertainment them.life would a borning bad without the rass idiot them like hero lmao me body.
So wat if he si home health n its honest mi ey I di ut n make 800 a wee fi 7 hours if sitting on my ass n looking at hero video all day. The hardest part is taking her to appts and shopping n being treated for lunch almost every day. So fuk off. Lincoln looking clout. Hero keep doing your thing. He have is own house n him sleep ina him own bed. I have know problem with someone earning a honest living. Us Lincoln pulls FDA APRROVE A DAT MI WAH KNOW. NEEEEXXXT
Yuh want see me a turn dung the volume and a look fi mi rag fi cover me mouth and nose before mi press play..Tina fi just come up behind him and lick him Inna him head with two a dem empty Heineken bottle deh when him deh pon live a rant. him eat?
Anonymous 11:53 use some of that 7 hours you spend on the job watching hero videos, to watch some kids videos on youtube that will help improve your spelling, or a drink yah drink pon the job? Yuh sound drunk and careless like yuh hero.
Dis nuh normal. Sumbody geh dis bwoy sum bad weed and it mad him. It bad inna merica.
Ive jus listen to all of wat Lincoln had to say, an Lincoln if u not rejoicing in Hero business why did u not jus keep it moving an not acknowledge him this time like the last time, as u say, u are rejoicing ur loving the mix up an the 5min attention that ur getting, but remember it iz only 5 min lol
No wonder Jamaican men have bad rep these days.
No sah hero always mek mi laugh
Lincoln a chuck bout him body fi all these years an a dis him a achieve, a cuss cuss on social media lol, mek mi drink sum hot tea an belch yar
Lincoln act like a girl child, a live offa him gal.
Happy Pride Month ️
He definitely has problems
Hero yuh suck p…y suh stop talk bout Lincoln suck p…y.
Go get a job clown Ackeem.
Hero a home healh aid work yuh duh .
Clean ,wash Tina panty and cut the yard.
People fi chat yuh because yuh love people business.
Are dese some faggots? Den a dis dem deh a d land a oppurtunity a do..unnu gwope a ge some ppl who want a break a chance..a ppl like unnu mek dem want fe mek America great again..cant blame dem when dem see dem waste matter yah a take up space..
Met me have to luv u Hun cause only u can bring the real entertainment them.life would a borning bad without the rass idiot them like hero lmao me body.
So wat if he si home health n its honest mi ey I di ut n make 800 a wee fi 7 hours if sitting on my ass n looking at hero video all day. The hardest part is taking her to appts and shopping n being treated for lunch almost every day. So fuk off. Lincoln looking clout. Hero keep doing your thing. He have is own house n him sleep ina him own bed. I have know problem with someone earning a honest living. Us Lincoln pulls FDA APRROVE A DAT MI WAH KNOW. NEEEEXXXT
Yuh want see me a turn dung the volume and a look fi mi rag fi cover me mouth and nose before mi press play..Tina fi just come up behind him and lick him Inna him head with two a dem empty Heineken bottle deh when him deh pon live a rant. him eat?
I don’t know if social media is EXPOSING or CAUSING this type of behavior in these “men”. Sad. Just sad.
Real Talk 😡
Anonymous 11:53 use some of that 7 hours you spend on the job watching hero videos, to watch some kids videos on youtube that will help improve your spelling, or a drink yah drink pon the job? Yuh sound drunk and careless like yuh hero.