A long time him a sell eno, fi him bman days start long time till him reach a foreign and still a sell at least him no look pop down like some of the BMan dem
Wow. What a bunch of evil people. Even if he’s a battyman and bleach him skin, what concern is it of yours?
Battyman rule the world u don’t have to like it but understand it still ah guh gwaun. Fucking wicked dutty jankro uno.
HAHAHAHA
No sah..unnu 2 lie..lolll
THIS IS NOT THE SAME PERSON OOOOO :tabrakan:
Sugar daddy :bola
A long time him a sell eno, fi him bman days start long time till him reach a foreign and still a sell at least him no look pop down like some of the BMan dem
How you know say him a bman?
Wow. What a bunch of evil people. Even if he’s a battyman and bleach him skin, what concern is it of yours?
Battyman rule the world u don’t have to like it but understand it still ah guh gwaun. Fucking wicked dutty jankro uno.
He is gay thou but on a real note sometimes your not ugly your just broke…. him look well good yah now.