WRONG JIGGA POSTED YESTERDAY

Good day the Philly story you post is wrong

Met the girl in the green is with jigga friend Donte and her friend in the picture with him is with jigga . But them a play it off cause missy set up her friend on her friend Tracy man . So a one big drama but a the friend a tek jigga . Jigga too busy like a bee

11 thoughts on “WRONG JIGGA POSTED YESTERDAY

1. uuna a seh that this girl in the green went on the mic and tell everybody seh she and jigga from philly a f**k. did she seh ” me a f**k jigga from philly” did unna video it fi prove? and jigga just let she go pon the mic and seh that? answers people answers we need

1. I Bet you a somebody weh deh pon har page a like har pics and hail har when you see har. Gweh n Lowe di gyal. As far as I see di gyal good n har baby great.

2. Oh please that slob in the green she sleep with any and every baddie the amount a man & woman weh run chue dat since she surface Inna Philly . She fava a big ninja turtle :travel plus she have 2 baby elephant foot deh :kts: :kts:

3. Sender me IGGY fi yu TPC, go find something do, u sick stomach. FYI Missy and Tracey a nuh friend, never was and never will be. she free fi set up anybody, any supposed “Big Drama” is fiction and made up when it comes to Jigga, No cocky feelings on that side, go somewhere wit dat kmt. A guess her name just easy fi call mek everytime dem dash up Jigga a the only name can call. Di people dem lef yearrrrrrrrrrrrrrrrrrs ago and him have how much gal since n she have how much man since. Him yougin was at the party amongst many many many others dafuq all dis fah!!! Come off har name now dog shit PLease & Thanks!! The story line can retire now.

4. Both girls look better than they current women. KC dun and Shauna breed up to quick and carelessly. She was always sharing him but it worse now. Good job jigga and Dante the upgrade look good so far