Dancehall a full up a too much battyman now enuh…..wtf is this?? U mean to tell me out a all the clothes in the world a dis u pick dirty battyman Sandacon??? Ehh? Weh this a go?? Yuh ugly an U nah rass cry….Yuh man Fat Rat couldn’t tell u say u Nuh look good?? A u a represent him team Fresh Start….me nah lie u affi stop this….a so unno ago parade round inna dancehall forever?? My god man
No sa ….this is a flying fish
Dats y a nuh any party yuh get mi go cuz too much battybwoy like him go and when yuh ask him him tell yuh say a fashion Dats not man fashion
Yuh a battybwoy
I AM NOOOOOOOOOO MORE THE FU@K GOOD!!!!!
This is unacceptable I’ve been watching them on the party sites for some time now talking about fashion……., they ass a bunch a batty boys I was wondering y nobody not say anything about these idiots bout fresh start…….. More like gay start
Is the shoes give shim whey!!!nevermind the high flying fish fashion,jus look good agen pon di “shoes”
Lord help us. I met a undercover fish who kept saying ” if you was my man.” He casually and normally said it as if he was talking to a man. I didn’t waste my time calling him out
TO THE BAT CAVE SOME MAN A REAL POPPY SHOW ENUH..HI MR D GUH GI BACK CINDERELLA HAR SLIPPAS
Real batty man no say unu Fi stop it u nu fraid a god