No sah a must joke she a mek, bwoy she bareface wid d beggings sah. Suh then ppl can really stay suh just see ppl, stranger @ that & red eye fi dem things & dont even know how them get it. Young girl learn fi satisfy wid d 2 piece a clothes weh yuh have till better come & stop sponge pan ppl!!! Yuh is a parasite????
Sham would first have to ask anieka though lol
But this must be a fake account :travel
she caan serious
:ngakak :ngakak This is all I got because am lost for words.
First off, Shamiele herself needs some clothes and this girl got fooled by the gram lol, see with her things and time hard.
I LIKE YOU ASK AND YOU SHALL RECEIVE UNLIKE SOME PEOPLE
No sah a must joke she a mek, bwoy she bareface wid d beggings sah. Suh then ppl can really stay suh just see ppl, stranger @ that & red eye fi dem things & dont even know how them get it. Young girl learn fi satisfy wid d 2 piece a clothes weh yuh have till better come & stop sponge pan ppl!!! Yuh is a parasite????
She could have messaged her
Maybe it’s for charity …pack a barrel if give away …I ask my friends for stuff to give people back home …giving the benefit of the doubt