Met goodnite.
Look pan dis germz weh full a enemy a tlk wen de whole a de internet knw she been a sell ar pussy fi 10 years an counting. La Ren kibbah u sperms mouth cuz all u do is f*k people man an b matey. Dis whoring gal sick in ar head if she feel like any man will wife ar beat up an done out p**y. All she do is look inna baby face every day and deh a road a nite time. Gal a run dung ar baby father wen him doh want ar again cuz of ar file and endless list of clients.
U been a liability 2 every man u f**k fi feed u an u family since u was a likkle teen an pum pum start jump. U shouldnt drop out a skl an try tun artist cuz we see it clear seh it not wrkin out. Just sell di p**y full-time again fi support urself cuz we all knw ur best talent is 2 b on ur back. We knw u did affi slow dung likkle cuz u breed but nex time, try breed fi a man weh pickney will hold cuz u stale crotches nt cutting it #goodluck or find a man weh nuh knw u v*gina records.
Oddawise mi glad u buy de breast dem and get rid a di slippaz titty but try buy a new p**y too cuz every man seh its trash. Add value 2 urself instead a trying 2 breed 4 opportunities. Doe worry babes, u aint di cutest but makeup deh ya for a reason an there will always b man fi buy u front even tho it a depreciate fi a decade nw.
– Signed one of your girlfriends :*
Lmao I was saying the same thing when I saw she post that! Ironic much…she used to sell pussy and run down man …anju blaxx is a clown fi breed she. But that’s what she was looking for anyway a meal ticket ! Lol what kind of education or skill does she have ??
Sender sound badmind
Well except for the grammatical errors,it’s pretty decent advice.La Ren YUH can get IT!!
Only your best friend knows your secrets an only they can reveal it :kr :kr :kr
Bwoy I dont know (Muta voice) She cudda ketch me off guard still although a the ackee seed dem mi love wid hip and backside. Mi see y Anju breed it and if ar hole big then cudos to her n ar comfortable hole bcuz a nuh everyman want squeeze up.
If she’s cute enough to take someone’s man then she’s cute enough for them. Punk ass sender should worry about her own pussy, if that was booked and busy you wouldn’t have time to worry about the next girls ass; are you gay? You must want some lol. He question is what real bitch discusses another woman’s pussy? Bet he wasn’t calling it trash when he was in it. Have a seat misery before I give you some sound advice.
NUh worry yaw my girl, eddication is for losers , jus gwaan lie down and tek man inna yuh pay-day position.