YUH RATHER A SMALL MAN OR DEXTA DAPS SIZE? SUNDAY DAGGA

Mature-Content-Logo

I think the size haffi come back again because I am shocked at the attention Dexta buddy is receiving……Uno nuh fraid?

BUDDY

And a question for the men…do you prefer the kitty deep or wide?

40 thoughts on “YUH RATHER A SMALL MAN OR DEXTA DAPS SIZE? SUNDAY DAGGA

1. Lol,big ones are great in theory. Nice to look at , to measure to wear rounf yuh neck like scarf. I rather a medium sized one on a bwoy weh mi love, like a 10 inch wid affection. Than a 13 inch one and mi nah feel the person.

2. Hell no!!!…mi too tight mi nuh wah get tear :ngakak :ngakak But seriously tho if a woman get penetrated by dem supa size dicks she nuh worry say she a go stretch out fi di next man….

1. Dem always cannot use it because di way mi see dexta a sleep and di white woman was up like nothing..something wrong :ngakak

1. Yuh know miGyno tell mi seh mi cervix is off to the right but it normal. I feel is dis big buddy ex weh di a lean to the right dweet. Mi nuh feel a suh Jesus design mi. Dats y I stay clear.

3. Well, *clears throat* a fairly decent hood is highly acceptable. Mr. Daps hood look like womb turner, das why mi never did ah do backflips like some ah di ladies here. Latty for example :ngakak

4. It need fi big not humongous big but enuff to create a challenge whey it teck mi a good six months fi fully manage it n that’s when him feel like meck me win
    Good night Metsy metters

5. I like short and thick. Long always ramming on your parts. A woman who decide fi deal wid di mega man dem fi meck sure dem married to you cause when you stretch out nobody else will be able to cross it.

1. Contrary tuh popular beliefs, Dexta size nuh give too many options :hoax2 Truth be told is only ah tretch out hole smady coulda skillfully maneuver dat buddy. Dem deh hood deh will cause prolapse uterus.

1. Metty, dat hood will tretch out yuh punny walls. Not even ah year’s wut ah Kegel can restore yuh. Mi nuh deal wid smallers….but dem deh hood deh mi woulda haffi cry excuse and tek time pass. Mrs. Daps yuh man safe wid me..cause me nuh patronize dem deh hood deh.

1. Metty, unless it tek long fi guh back tuh pre-erection size. When mi see di pitcho mi couldn’t even comment….cause mi nuh fancy dem dimension deh.

6. So let me ask this am I to assume that the woman who have given birth to their children is all trecth out cause believe me that whole trecth out myth they fed women was just to keep them chaste the female body was built to snap back so I really don’t buy that argument at all but hey wat do I know shrugs

1. No chuet the body is prepared for that and that includes preparing the pelvis..but if a woman get up everyday a tek big big she nuh mus small o

2. Cheutty, labor & delivery is a different ball game das why dilation and dem tings deh tek place. But fi gitup everyday and ah consume dah log deh will cause permanent tretching…

7. Medium size with girth, width and some length. No big dick man to mi ting. Mi love wine and do all kinda position pon it so d big cocky wont work. Plus most men with Dexta type dick doesn’t have much options in d f**king sections. Plus it hard fi deep throat lol. Anyhow to each his own still. Dexta ting was just nice to look at and touch but that’s it.

8. Big stiff hood is good for riding and changing positions without the hood slipping out…it’s not good for sucking.

9. I said the very thing the first time I seen it and what’s funny is di wey dem did a gwan I’m saying to myself bwoy mi must boring cuz mi Likkle tun tun nu made fi climb mountains I know my limits n stay well widin dem boundaries So good luck to da dear Devils and risk takers I’ll past but it is pretty to look at I’ll give him dat

10. size nice but that a if him can use it…my man hv the same size n when dat boy a f**k me me hv to read Bible say prayers n few hail Mary…boy bad like wow n we no do oral just str8 good f**k boy a mad me…some man know how fi f**k bad when him a lace me all wig drop off a head and the boy kno position like wow.Jamaica man a d best pon f**king. I wud sell d house n give d boy all me money. him make me bawl laff n cuss pure clawt how me delirious under f**k

11. Seeing is only the ladies a talk mi ago add my voice. In my experience most women prefer a thick dick to a long dick. A dick that strectches them sideways n mek dem feel full than one that long n go buck pon cervix n tun side ways. As for me God bless me with 8″ a nutten but thickness most women have probs just fi wrap dem finger round it n the head broader than the base. And all unnu a talk bout pass pon this n that most a unnu get it unnu pressure it like cow foot til it chip up bout pass mi naah look pon unnu. Stop the tight this n that shit bcuz when front wet the right way all tightness gone a door. When it wet an soppy soppy elephant fly or slide tru needle yeye

12. Dexta is a nice size and he DEFINITELY knows how to use it. Had me screaming his name. Best f**k. Big up yuh self Dexta.

13. HIS DICK IS THICK, NOT BIG, WHAT IGNORANCE POSTED. I GUESS EVERY WOMAN WHO IS 18 AND OVER IN JAMAICA HAVE A BIG WIDE PUSSYOLE BECAUSE MOST OF THEM HAVE A CHILD OR CHILDREN AND I AM SURE A CHILD IS MUCH MORE BIGGER THAN A DICK SO HOW THE HELL CAN ANY OF YOU EVEN MAKE SENSE WITH SUCH DUMB POST. THE REASON IT IS IMPORTANT TO STAY IN SCHOOL AND NOT ALLOW THE STREETS AND GOSSIP TO BE YOUR ACADEMIA.

1. It is big. It pass him navel so dat well big. No….every woman dont have a big wide pussyhole because dem give birth once at a time but fi tek this big hood everyday or 3 times a week yes it will give u a big bumbo. You must be one of the stretch out cratches educated big hole girls who nuf fraid a thick hood kmt

14. his wifey needs to be extra careful if dexta is sleeping with other women. his cute and he knows it dats why him ado what him like.