We regret to announce the death of Charmane *Edited* October (Edited) late of (Edited)
Charmane died on Feb 07, 2016 leaving behind RICHIE WILSON, two mongrels, and two suck hood toddlers my stepdaughter (Edited) and matie Dale!
Thanks Giving Service for the life of this LATE B**CH will be held on Wednesday February 10, 2016 @ 1 PM @ The Christian Church, interment will be at The Bronx ZOO.
Come out and celebrate the memorial of this CUMGUZZLER!
Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others….
Nowhere near funny and i don’t promote violence but where dis germsamite is concern just fi a mention mi kids worst style dem as suck hood..long phuck’n sighhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Why she no go bury richie since a him a mad her. This sick pple u see man. All she now u just drive with piece a pipe iron or use u car club and beat her with it any where u see her
Did this dog sh*t said two suckhood toddlers?? Bitch go jump off George Washington bridge, how u must bring the lady babies into this?
This is so not funny why him don’t go suck a few hood and leave the woman alone.lawd man go find something and do batty boy dale
Good morning everyone. .WHAT A NASTY DIRTY WRETCH TO SPEAK ABOUT TODDLERS IN THAT WAY ..U NEED SOMEONE TIE U ON A TRAIN TRACK AND LINE UP UR HEAD WITH THE TRAIN WHEEL DEM SO IT JUST CUT OFF UR HEAD..IT WOULD BE DIE EVIL BITCH NO R.I.P FOR U..WHATEVER U HAVE WITH THE WOMAN IS UR ISSUE Y BRING BABIES INTO IT
Dale the woman KILL yuh already so tek yuh death and go sit dung pon yuh ugly face.Dale put up yuh mother pic .The woman look good and ah dat yuh fi know.You shame how the world a dun yuh yuh ah the world most HATED BATTY MAN….Ah shame fi yuh the woman video gone viral …The woman board cast yuh and dats why yuh mad.She die nice and pretty
Dale DAH one yah lame.Yuh still sick still have the terminal sickness to worry about this lady need to get an attorney for your asylum rass and put you out the country and fix yuh dung a Ja.She noh have noh body fi tek WEH yuh germsy ass yuh a tek too much set pon this woman and to be honest this woman look good go look at the video of the ugly dirty mother and left the woman.Dale yuh kno yuh sick days why yuh sad but I hope the woman don’t reply to yuh caz she kill yuh DEAD.Your mother look like she dead before this woman was born
He mad because the kids healthy and strong and him family sick and on dying Dale dat noh funny or cute go to the doctor and check with your doctor to see if you could get more power to your batteries if I were you I would go under a bed and sleep yuh lifeless body away.This right here ain’t changing nothing on your behalf,yuh obsessed with the woman and her child father soh till u a mek a fool of yuh self.Did yuh feed ur mom yet? What have you done with your dying self ….tormenting ppl like a ghost? Wen you see it like this it mean your bulb is about to blow…yuh killing your self very fast remember ur immune system bro
Noo he didn’t how DAH fish yah so nuff ?obviously him life a ah go dung and him want pull someone with him.This is a sick BATTYMAN.Met dem germs yah yuh noh fi tek post from.Dale used to do my nails and this woman was working in the shop and they used to talk good,that woman don’t FUK wid ppl Dale always do shit like dis and since the gay rasta guy he used to be with tell me he has AIDS I stop going to him and he was too nasty and unprofessional any ways.Dale move yuh nasty disgusting self and go dead …mi hate f**kery so mi ah talk truth even the story that he put out is just lies Dale must memba him mother deh a Ja on dying bed maybe that’s why he mad…Charmaine you cute eeh,he kill yuh in his dream report him to the police girl
Dem people yah will wuk obeah inuh no man dis is some.extreme shit!
Dale get some of his own pills that noh mek it yuh will go before this woman …Dale dat noh mek it at all abayyyy,sing a songky and find ur way back home
Dem love trow’ blame and again,,,faggot ass,dem love come fi we!!!!
Morning jmg, met, jmg crew, bloggers, peepers an all, blessup!!!
morningggggggggggggggg
The Kids Are innocent yuh bloodclwt bright fi bring the lady bby dem in deh if she was smaddy like mi , mi cum kick off u face pussy ! Smh yuhdays are numbered rotten battyboy this aint even funny
Lady is mi Fren WEH do HAR nail ah him shop SEH a one ugly bleach out body woman name Bleachy give him ur address yuh should know them say she live in Bronx so get HAR and FUK HAR up dem germ yah too nuff .Dale a used the bleaching fi hide him sickness but him still ago dead soon,I don’t know yuh but mi wud FUK dem up
Now…it bun mi mon
Yow! Mi swear think is a real rip eno till mi go back up go look pan di categorie. Batty man different eno just like di Bush dem, dem tek tings far. Naw lie if mi sick wid dat mi humble star… ppl wouldn’t even see or hear mi unless mi a do awareness. Something else muss a gwan
Mi rass, no sah… ah one different level ah hatred dis. All pickney get drag eena it. Dat is ah big no-no…