All a unuh file a get read up.. Pinkwall post for me cuz me upset bad!! ZZ you a the next one.. why u neva talk say you and bugu man have sex to? Why u never talk say u get pregnant at 13 and princess bring u overseas guh dash it weh.. how u nah talk say Chenko f**k u and run u?? Talk man.. you a just 14 or 15 and u a cassava piece pimp, every weh u go u recruit underage pickney and have them loose.. everyone know say u and bugu did a grind and u a fren up Michka cuz u nuh want it look bad.. the whole a unuh full a STD!! Bugu fuck Renee and get Gonharrea and give it to Michka and teka give it to Waldane.. all a unuh a walk pan blotclaat eggshell. Bad to bad PINKWALL!!! Dem need to fix up them folly ground.
Bad to bad, Met…..!!!!! DWBPRCL :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
FOLLY GROUND lmfao :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Good morning Sender. Yes ….. A dat Jamaican ppl always a seh fi true …. But it’s actually “Break up your FALLOW ground”. Hosea 10:12. I always thought it was “Folly” too until an older church lady corrected me. Lol. Oh yes….. ZZ yuh fi do betta. :sorry :sorry