100,000 POUNDS FI LOOK LIKE KIM K AND DI DOCTOR NEED A BEATING

0 thoughts on “100,000 POUNDS FI LOOK LIKE KIM K AND DI DOCTOR NEED A BEATING

1. Maybe him did mean Kim widout ar makeup lmao
    OAN…whats up wid di sharpie eyebrow…Kim makeup always on point at least

2. :nohope :bingung :cystg NO!!!! He looks like a DEMON. All that money and he coulda hire a makeup artist, stylist and look more like Kim. NO SAH what a waste a money, pain/time.

3. This idiot could have paid my half di price and I would have accomplished this look with a 4 x 4 across him face..smdh. Why would a man want to look like Kim K is beyond me.

1. Yuh know Im just reading these comments & its d exact same thing mi comment seh Tinan,over on d other post regarding this same zootupeck seh it look like seh smaddy claat him wid a piece a lumber (4×4) cross him damn face.

4. For the life of me, what it is with these ppl and plastic surgery? Him lucky him nevah dead. I don’t want no big breast, no big batty, no big lips nuttn. mi just luv me.

5. The doc do him bes, you can’t be sure how ppl skin going to react to injection and healing and those things. Man can’t recreate nature and plus Kim make further adjustment so it ago hard fi the doc ketch. Him haffi just call it a loss, damn eediat…at least now him famous and that was always the aim.

6. Mi seh if mi did eva know dah Doctor yah weh do this, a shake him hand & thank him fi frig up dis yah nastiness yah, & ask him wah mek him neva inject likkle botax inna him nose & him eye ball dem to. Love mek a damn mockery a them self!!!