DI BRAVE ASKING

Evening Met..Mettians…Peepers

Met, for a while now I’ve been wondering but mi Neva seh a word Enuh this young man in the pic name Ricardo A.K.A Goldstar..Peanut…He died a while back him come from Clarendon. Them a claim seh a di people dem a May pen hospital kill him off because dem never wha air lift him to KPH..Suh uuh know him condition was baddddddd..Met it was one big piece a Sumn Enuh the cause of death was “pneumonia” but a nuh just that kmt pneumonia and (Edited) is a bad combo but leave it to him friend and family to tell a never that kill him a just the so so “pneumonia” but everybody know seh when yuh immune system get weak out and caay fight no more from (Edited) and uuh contract any sickness that’s instant death.

ASK
Him was know as a fashion icon nobody won’t tell it but him was also a doodoo lover yes Met him did a (Edited) but because him did deh wid Kerry di girl inna di pic dem overlook that and think him straight kmt him did curve like S….but hmmm maybe two months after him dead him so called woman announce big pregnancy Yes Sah she breed but not for him fi somebody else but wha mi wha know is Kerry, you and Goldstar did deh and if him did have (Edited) a wonder if yuh get it? Because you same one talk seh Unu f***k raw cause him love feel yuh tight Sumn…And if yuh nuh get it, Unu never did deh fi real it was just a front fi hide seh him a batty man ohhhhh

10 thoughts on “DI BRAVE ASKING

1. Gm everyone,what a way pinkwall turn dancehall Bureau of investigation!Sender we see where u going with this….u want find out in a roun aboutsort a way if u ketch a dose of it too don’t it?

Met start charge them $us19.99 per inquiry.Every God Almighty day suh??No sah!

2. Let the dead rest. 1st sentence you acknowledge that the man “died a while back,” so why you dredging up things now??

Leave the lady, her child in peace.

3. Sender u are very out of order. The man dead n there is no need for this. You people really need to start respect certin things. Yes we all love a little mix up but not when it comes at a cost to people who lost somebody that’s wrong. If she have something she know herself. That’s her busniess u way pass ur place u need to make a quick uturn.

4. Bless up ukkibit,lurker n sweeet sugar Dumplin!!Met fi charge them now mon n use the money fi charity.Would go a long way to help Kevin n Angella them!

5. Rest in peace mi fren wen ppl ago stop the man dead and this unnu a talk bout; go clean ur house such a dick or two go make some money cz u sound hungry and bored kmt