18 GOING ON 81 ON HIGHWAY 2000

Yes dutty richie-ann , as me fren about fi pree u nails dem good she ketch da comment ya weh u delete within 2 mins after it post. But u never fass enuff she screen shot it as it post.. Kerryanna who ever u be me want shake u blo***t hand. Every day this gal come up a Uwi a Gwaan like ar sh*t can make patty, wen a bloodclaat zinc roof she grow inna, r father thief nuh bl***t one day Ellie take him taxi and him phone drop out in a him car and r father RICH-Optimized

How about u tell the ppl dem say wen u travel u affi a s*** the old man hood and a do everything weh him want just fi make him happy in order to maintain u lifestyle, how about u tell d ppl dem weh a keep u relevant pon IG say how sometimes u can’t bother with him cause him feel u have other man out here but u affi a keep him happy just in order fi make ppl “jealous” a u. U need fi park the one black pants now. Stop itch up, up a 100 and *** and a look old man fi nyam out and stop follow up Money mike cause him wife crucify u bl******t wen u stink outta u draws and gone post r man in a u gal gal argument.

If that man weh a mind u should see any one a the gal dem weh u par with u get f**k cause u a d ugliest in a d crew. Don’t watch out Farrah wasserman life atleast she can post her man, a shame u shame fi post the ripe teeth bang gut old man weh u affi a scrub to in order to live. And unu weh love chat bout badmine unu come kiss out me blo**t cause wen ppl spit d truth pon dem hype gal ya weh make hard workin women feel less in themself unu say a bad mine. Richie ann priority dem different from mine. Wen my man send me money me rent a house and furnish it cause a nuh every day it ago rain, me Na use it go hotel and try fi live big in order fi get approval and likes from ppl pon IG. Becareful ok, cause u nuh know half a d ppl dem weh a follow u but them know u.. So all those snap chat post in western union bout haters don’t want see u collect money.. Just know say u a set up u self fi high way robbery. A ppl weh no come off a nothin behave like u.

27 thoughts on “18 GOING ON 81 ON HIGHWAY 2000

1. It’s really funny when u see what this little girl lowering herself for I really think she lacks guidance. She is too young to be going down this road I beg u rich rush to abandon this path you are on its not worth it. Material things are not worth worth your soul. How can a parent be ok with her child being blatantly being exploited Bcuz that’s all this is omg come on little girl do not go down this path. We know you read this blog so let me open your eyes a lot of these men that you think are living a better life in the u.s are not think about it no man living any good life not going to take you to red lobster and Cheesecake Factory and you can do that on your own u don’t need to lower yourself to prostituting to get a few meals and Victoria secret underwear these things are easily affordable I pray that you abandon this journey of self destruction

2. Stop send in the girl shi naa nuh change a change a suh shi grow a suh shi grow! Lowe r a fi r bizniz shi naa nuh prob wid the way shi a live.. just sit back and laugh at her.

3. LOL this page crucify puss n dog so u think i wud care lol n of course i delete the comment DUH new year resolution block n delete no time to argue.

4. How am i prostituting is my F**KING PERSONAL MAN MY MAN MY MAN CUZ CLEARLY UNUH DELUSIONAL buying me shit????? What prostitution? Yall got me **cked up all the way up! N my dad tief? Lol kmt yall gt me all the way f**ked up

1. Is how much time u go merika that u a run with hood rat slangs? Uno can mek unoself look so bad uno a run down twanging and sound so stupid

5. Like leave me the f**k alone man god damn it! I mind my own business, i stay away from the popular group, i am nt with anybody man as much as i joke about it! I just go to school, hang with my friends and dress up very simple n common so aint nothing special. My man is allowed to take care of me so i dnt see the problem! Women are supposed to be treated good. YALL TAKE SOCIAL MEDIA TOOOOO SERIOUSLY FAM TRUST ME! I aint out here tricking i dont go out every night u wont see me out often am just doing my thing! Now leave me f**king be! Im young n i have no problem. BUT I HAVE TO ACCEPT THT 1 ppl are allowed their own opinion n 2 no matter wat i can not change ur opinion….i

6. What should b your new year resolution should be that instead of whoring for fast food Bcuz that’s what red lobster is and cheap makeup and all of the cheap tings and the hundred dollar that you go to wu for weekly. Unno love too much likes a Jamaica
    The whole of unno a some low life whores that don’t have no real value whoring for cheap clothes and boot don’t make you better than the rest of whores same go fi careless Farrah and your name is Robinson not no rass Wasserman u can’t trick nobody not a married u no married

7. U care cuz u reach ova here to comment! And u delete di post cuz u care! Try dont fall from grace awoh cuz mi si di greatest fall a grung tap it! Di greatest guh tru disgrace tap it!

8. Farrah ugly badddd and her man ugly bad. Mi happy fi her fi get a rich thing but jahknow no form a money could mek mi sleep with that crawny old white man

9. Stocky chick Farrah is a lot of things but she nuh ugly and she is wicked to be sleeping with that ugly white man but dem girl deh say by any means necessary lol

10. Lol y’all got rich rush f#$ked all the wayyy up. I feel ya homie. Don’t sweat it ma. Errthang gon be aight. Take time wid we. Dwl d girl say Eli the viner go inna yuh daddy car and the phone drop out and him mussi swipe it. How u know a nuh true?

11. No a u a mek.wi know now seh dem a wolmerians tonks in advance :thanks2 hi CECILE hiii teach dem mi gyal how fi tek people man teach dem :sungkem

12. Mi just ask elli d viner n di poor bwoy seh him nuh even kno d girl pupa kmttt d bwoy seh him nuh kno weh me a chat bwoi. Unuh too lie n malicious tru d girl seh r fada a G unuh feel unuh fi mek up story n ppl fi believe! If unuh a bring story bring d truth weh God love ooooooo

13. Jealousy is a mad f**king disease lol.. Unno must feel a Richie Ann unno haffi go answer to pan judgment day lol … Bare in mind I don’t know this girl but I can just read and pick sense out of non sense .. Stop riding the girl god damn man..

14. A want dem buss some obeah under de sender rasse! and tun yuh Ina one donkey …… when since ppl need to go farrin fi twang? Nuff ppl neva even see Ina plane yet and a twang suh mi nuh know a wah do met

15. Everybody use wood slangs met suh mi nuh kno weh yaw try say, when people send in story weh a nuh true yuh love believe to much, mi see from the last post u believe everything weh dem say bout de Lil gyal….. bout de man thief unuh leave de bloodclaat man and him pickney mek dem flourish

16. Loool me wa shake everybody hand weh a talk the truth on this post. Met I wanna shake your hand for keeping it real! Some gal a live in a make believe life, she’s the one that takes social media too seriously unless she would not be on this post. If rush was just humble, nobody wouldn’t be telling her right from wrong. Too hype and have nothing to hype about. You claim to be educated and classy. Act like it bitch! Your man where ? Not because yu nuh go every pan weh knock, u think that makes you an angel? Rat bat have several seats !!

17. So met you nah run Farrah file? I’m just seeing this. She hardly even see her husband and she n her best fren tina or whatever she want name hit the jackpot. Well, only farrah cuz tina man bruk like and she can’t add no value cuz she nuh too bright. Every time farrah go out with her husband she feel bad because half the time she can’t contribute a thing to the conversation n the other half she don’t understand a word they saying. (since they’re speaking french). She well a act like she made it n like she born white…. Bitch we done know all the shit weh the white man a make uh do so stop gwaan like.