Good Evening Hmid. I Work As An Administrative Assistant. I Don’t Talk Up With People So At Work I Stay By Myself.So 1 Day I Was At Work And My Boss Being So Unprofessional Was Hungovered And Slept All Day. In The Evening When I’m Leaving Now This Man A Hold On Pon Me Ina Di Passage Where No Camera No Dehh A Try Kiss Me. Me Back Him Off And Kmt And Walk Out Bex Inuh. Couple Weeks Pass And Me Just Blame It Pon Di Rum, Worse Di Man Have Him Woman And Kids.Anyways 1 Day Him Text Me Sehh Him Me So My Bbyfada Hve Di Phone Now And Go Reply For. So Him Sehh ThinkAbout It. Kill Him Dead Now Mhii And My Boss Ina Things. Me Go Work And Sit Dwn And Talk To The Man And Tell Him No And Sehh Him Cyah Do Em Suhpn Dehh. Him Sehh Him DoneA Get Bad NameAlready So Might As Well We Bare It. Mhii Tell Him Str88 Up No!. Him Still Persist And Whenever Like We Alone Ina Di Office Di Man Try Kiss Me And Point Pon Me Front Bout Him Want Some. 2 Weeks Ago Me Get Grieve And Disrespect Him.When We Reach Wrk Late Him No Normally Tekk Out No Money. Mhii Sehh The Man Draw Out All A It. Him Start Give Me Bare Attitude. Him Start Being More Upfront Now About It Like Him A Sehh Him Affi Get Me… Clientss Ina The Office And The Man Still A Talk Bout A Me Him Want And A Grab Mhii By Mhii Waist. A Hold On Pon Mhii Some Way. Rn Me Wahh Resign Caz Mhii No Comfortable At All But Di Reason Me A Work Here So A Fhii Send Mhii Self Back A School September Caz I Made Some Bad Choices Earlier On And Me Just A Try Fix Me Life. Wahh This Big Ole 40 Add Year Old Mon See Ina Likkle 19 Year Old Me. Me Nuhh Know Wahh Fhii Do Rn Pinky Caz The Man Determine Sehh Him A Do Anything If A Fhii Even Mash Up Mhii Life Just Fhii Get MhiiMhii Seriously Tired A It
Find a next job and expose him neatly Kmt
you really need to go back to school
“you really need to go back to school”
LOL